Sole, restaurantul de la etajul 15

22 decembrie, 2011
sole1 jpeg

Recent apărut la etajul 15 al clădirii Crystal Tower, restaurantul Sole, amplasat în zona Dorobanţi, în apropierea Pieţei Victoriei, reuşeşte să impresioneze prin

Recent apărut la etajul 15 al clădirii Crystal Tower, restaurantul Sole, amplasat în zona Dorobanţi, în apropierea Pieţei Victoriei, reuşeşte să impresioneze prin interiorul modern, cât şi prin designul de excepţie al clădirii considerate ultramodernă, de tip „Green Building“.

image

Dispunerea lui la etajul 15 creează la nivel vizual şi emoţional un crecscendo al trăirilor şi al perspectivei oraşului. Cele două terase cu suprafeţe vitrate generoase susţin recitalul luminilor asupra Bucureştiului văzut noaptea dar şi a boltei stelare, de care vă puteţi bucura în nopţile senine de vară. Ambientul destins, atenţia acordată detaliilor, abordarea cu seriozitate a clienţilor şi pasiunea bucătarilor pentru arta culinară sunt câteva dintre ingredientele care fac ca Sole să fie o locaţie de excepţie.

De la conceperea evenimentelor (meniu, logistică, participanţi) şi până la punerea sa în practică, echipa de consultanţi specializaţi asigură buna desfăşurare a evenimentului ales: petreceri în familie, nunţi, botezuri, conferinţe, simpozioane, aniversări ale firmelor, inaugurări de produse, petreceri private, cocktail-uri.

Restaurantul cu capacitate maximă de 120 de persoane şi un minim de 90 de persoane vă poate oferi atât un lunch în sistem open buffet cât şi o cină sofisticată.Recente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg