Sophia Loren a știut exact ce să facă când l-a întâlnit pe Elvis Presley. Și nu a pierdut timpul

6 iunie, 2022

Elvis Presley și Sophia Loren erau celebri când s-au cunoscut în 1958, iar vedeta italiană a știut exact ce să facă cu Regele Rock and Roll-ului.

Au fost două dintre cele mai tari celebrități din lume, una a zguduit Hollywood-ul, iar cealaltă a revoluționat muzica. Cu doar doi ani mai devreme, în 1956, single-ul de debut al lui Elvis, Heartbreak Hotel, a ajuns pe primul loc în topuri și a fost urmat rapid în acel an de primul său film, Love Me Tender. Au urmat încă trei musicaluri la Hollywood, Loving You, Jailhouse Rock și Kid Creole, alimentate de talentul, aspectul său frumos și fizicul impunător.  În același timp, Sophia Loren făcea furori în rândul publicului american cu aspectul ei exotic și pasiunea pe care o emana. Ce s-a întâmplat când cei mai sexy doi oameni din lume s-au întâlnit?

La acea vreme, Elvis avea doar 23 de ani și se pregătea să părăsească SUA timp de doi ani pentru a-și îndeplini serviciul militar obligatoriu în Germania.

Se întâlnea cu stareta de la Hollywood Anita Wood, pe care mai târziu avea să o părăsească pentru Priscilla Beaulieu. De-a lungul vieții sale – fie că era într-o relație sau era căsătorit– Regele a cochetat constant și s-a distrat cu femeile frumoase care i-au ieșit în cale.

În februarie 1958, el filma Kid Creole la Paramount, când a văzut-o pe actrița cea sexy. Ani mai târziu, ea a descris cum a început totul. Actrița emblematică a vorbit cu Jonathan Ross la un eveniment special despre întâlnirea lor.

„Stătea într-un colț mic, iar eu făceam o poză în Paramount.  M-a chemat: <<Sophia, Sophia, vino, vino. Vreau să-ți spun ceva>>. „M-am dus:<<Stai aici, o să fac o poză cu tine>>  „Am făcut patru sau cinci poze împreună, exact așa”.

elvis31 jpg

Acele imagini au devenit celebre. Sophia a dezvăluit că și acum după zeci de ani fanii încă le trimit la ea acasă pentru a primi autograf. Fotograful de studio care a surprins momentul, Bob Willoughby, l-a descris și el în detaliu, inclusiv sărutul și conversația revelatoare de după.

„Ea s-a așezat prompt în poala lui și l-a sărutat". Dar povestea nu s-a oprit cu un sărut și un flirt, deoarece Elvis s-a deschis pe neașteptate în fața vedetei italiene.

La acea vreme, Sophia i-a mai spus lui Elvis: „Pun pariu că ți-ar dori ca fanii să înceteze să țipe la concertele tale”.

“Niciodată. Și îți spun de ce; îmi acoperă greșelile. De multe ori încerc să ajung la o notă înaltă, dar știu că nu o să reușesc, așa că fac doar o mișcare nebună și copiii țipă și nimeni nu știe diferența”, i-a răspuns el.

Solistul i-a făcut și o mărturisire personală: „Cel mai greu lucru din lume este să fii tu însuți. De fiecare dată când sunt eu însumi sunt criticat pentru asta”.

Se pare că Sophia l-a liniștit: „Elvis cred că ești un băiat foarte drăguț”, i-a spus ea, iar Regele i-a răspuns în glumă: „Mulțumesc mult! Știi că acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți spune despre mine”.

La un moment dat, Elvis le-a spus celor care priveau: „Știți, am văzut toate pozele pe care le-a făcut vreodată. Ea a văzut doar una cu mine”. Sohia spune că Elvis era un bărbat fermecător și reușea să iasă cu discreție din orice situație.

sofia25 jpg

Luna următoare, în martie 1958, Elvis a plecat să își facă serviciul militar și, doi ani mai târziu, a întâlnit-o pe Priscilla.

La rândul ei, Sophia a avut probleme în viața ei privată. Ea a avut o aventură cu Carlo Ponti, bărbatul care avea să-i devină soț, deși el era căsătorit cu o altă femeie la acea vreme.

În 1957 și 1958, Sophia a avut o relație cu colegul ei Cary Grant. Și el era căsătorit, dar s-a oferit să-și părăsească soția, pe Betsy Drake, pentru ea.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg