Sophie cea șic! Ducesa de Edinburgh a făcut senzație cu ținuta sa într-o vizită rurală

18 aprilie, 2024

Soția prințului Edward este din ce în ce mai sofisticată. Ce-i drept, și contextul impune. Căci alături de Regina Camilla, Ducesa de Edinburgh duce greul îndatoririlor regale britanice.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg

Sophie, Ducesa de Edinburgh, deține sub înaltul său patronaj Asociația Agricolă și ieri a participat pe teren la un eveniment rural complex, în Somerset. În ciuda temei și a interacțiunii cu natura și animalele, soția Prințului Edward a fost foarte elegantă.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg

Ea a optat pentru o ținută într-una dintre nuanțele sale preferate: bleumarinul. Ducesa a avut un palton foarte șic, cu nasturi mari aurii și curea aurie, care i-a marcat talia. Așa cum îi place de fiecare dată, și-a asortat încălțămintea cu poșeta. Sophie a purtat cizme lungi, fără toc, maro, și poșetă tip clutch tot maro.

A fost o îndatorire regală solo căreia i-a făcut față cu brio: o zi întreagă la fermă. Ducesa de Edinburgh a fost încântată de grădinile amenajate impecabili, de iazuri și mai ales de animăluțele domestice, cu care a făcut cunoștință. În apropierea sa, au fost prezenți elevi de școală, veniți să învețe pe viu despre traiul la țară și despre agricultură.

Sophie a făcut un gest neașteptat: dacă pe oițe le-a admirat din exterior, a intrat nerăbdătoare în grajdul în care o purcea își alăpta purcelușii. Ducesa de Edinburgh a fost cucerită de moment!

Sophie a vorbit cu peisagista șefă Sarah Mead, în timpul vizitei sale la Yeo Valley Farm

Membra regală britanică a savurat o zi plină la Ferma Yeo Valley din Blagdon. A fost văzută făcând o plimbare cu peisagista șefă Sarah Mead, după care a mers la expoziția de animale.

În Anglia se pune mare preț pe agricultura locală și micii producători sunt foarte susținuți. Fiecare britanic valorizează mult produsele locale. Inclusiv familia regală comercializează produse realizate pe domeniile regale, care sunt foarte apreciate de public.

Regele Charles a fost cucerit de agricultura românească și de produsele locale de la Viscri, în vizitele sale din România.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg