Soré a dat Acasă TV pe Antena 1 

3 iunie, 2014

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV.

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV. A jucat în serialul „Pariu cu viaţa“ de la Pro TV şi apoi a făcut parte din echipa producţiei „O nouă viaţă“. Face parte din trupa LaLa Band, însă acum are parte de o nouă provocare, de data aceasta la Antena 1.

Soré Mihalache a acceptat provocarea de-a participa vara aceasta la emisiunea „Splash! Vedete la apă“. Pentru a face o figură cât mai bună în spectaculosul concurs al săriturilor în apă, Sore s-a antrenat cu seriozitate zile întregi, la bazinul olimpic "Lia Manoliu".

„Am venit la «Splash! Vedete la apă», pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare să sar. Eu sunt mulţumită de ceea ce am făcut până acum, la antrenamente. Acum antrenorul încearcă să mă înveţe sărituri cu spatele, tumbe în aer, dar pentru mine astea sunt uşor peste limită, pentru că îmi e frică... Am luat deja câteva burţi în apă...“, spune aceasta, citată de realitatea.net.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png