Sorin Brotnei (ex-Akcent), încurajat de soţia însărcinată să plece în ”Ultimul Trib”

7 august, 2018
Ramona insarcinata si Sorin Brotnei jpeg

Pentru el, emoţiile plecării în Madagascar sunt duble! Pe lângă experienţa deloc uşoară care i se pregăteşte în ”Ultimul Trib”, acasă îl aşteaptă soţia sa însărcinată, care urmează să nască în luna decembrie.

image

E o experienţă cu care nu cred că mă voi mai întâlni, sunt sigur că vom avea parte de lucruri neaşteptate. Una e să mergi în vacanţă în Madagscar, alta e să mergi într-un concurs de genul acesta, cred că o să ne lovim altfel de lumea şi de viaţa de acolo şi forţat fiind de împrejurări, nu o să am de ales decât să trag la maximum! Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanţă şi a fost într-o echipă. Şi experienţa cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învăţat să lăsăm din orgolii, să ne ştim fiecare locul şi ce avem de făcut şi presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuaţia aceasta”, spune Sorin Brotnei, jumătatea trupei Two.

Dincolo însă de experienţa sa din Madagascar, Sorin are emoţii şi pentru ce se va întâmpla în lipsa lui acasă, în România. ”Cel mai dor îmi va fi de soţia mea, care e însărcinată. Aşteptăm un copil în luna decembrie, o fetiţă, şi o să le simt lipsa, aşa cum şi ea îmi va simţi mie lipsa. În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soţia mea e însărcinată şi că nu aş putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experienţă pentru mine şi ştie că mi-ar plăcea să fac nişte lucruri de genul acesta, de sport şi supravieţuire. Şi dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!”, a mai spus Sorin.

Totodată, plecarea în ”Ultimul Trib”, în Madagascar, l-a determinat pe Sorin Brotnei să pună pauză unui proiect de suflet, la care lucrează împreună cu familia sa. „Anul trecut am luat două case vechi din lemn din regiunea Maramureşului istoric, le-am mutat în altă zonă, în Codrul Budesei, iar acum e mult de lucru la ele! Am ridicat mai întâi o casă, acum e ridicată a doua şi se lucrează la acoperiş, în timp ce în prima deja lucrez la interior. Anul viitor voi lucra şi în a doua casă la interior şi o să ridic şi o şură. La final aş vrea să avem un mic „sat” format din două case şi o şură pentru prieteni şi familie. Vreau să fie un loc în care să evadăm, mai ales că natura acolo e nemaipomenită! Sunt doar dealuri, munţi, păduri şi un râu în apropiere!”, a povestit Sorin Brotnei care a fost ajutat în tot acest timp de prietenii şi rudele din zona Maramureşului.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.Recente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}