Soția lui Flick a încins Internetul, cu sânii la vedere. Ce răspuns tăios le-a dat răutăcioșilor

25 ianuarie, 2023
Soția lui Flick1 jpg

E frumoasă și sexy, dar și asumată. Soția lui Flick a încins Internetul, după ce a publicat o poză de familie, unde aproape îi ies sânii din rochie.

Flick sau Dl Rimă, pe numele lui real Fîlcea Sebastian Andrei, și Denisa Hodișan s-au căsătorit în vara anului 2020. Au făcut nuntă în Creta, Grecia, iar nași le-aufost Daniel Buzdugan și soția sa.

Cei doi au devenit părinți pe 23 iunie, iar Denisa este foarte activă în mediul online. Fotomodelul însă și-a pus urmăritorii pe jar, după o imagine publicată ce se voia de familie.

Căci Denisa Fîlcea stă cu fetița în brațe și cu soțul alături, doar că rochia strâmtă și decolteul generos i-au jucat feste. Sânii aproape că au ieșit pe afară, ceea ce a generat, desigur, comentarii pro și contra.

Denisa Fîlcea a devenit iritată de atâtea comentarii și a mai încărcat o fotografie la fel de sexy, cu mesaj tranșant.

Fosta Miss Planet 2019 a ținut să îi pună la punct pe cei care nu i-au înțeles mesajul postării:

„Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță, ești o MINUNE și sunt extrem de mândră de tine!”, a scris Denisa în dreptul acelor imagini.

Către femeile care s-au simțit sau se vor simți ofensate de această fotografie:

– Știm că în esență nu neaparat sânii, goliciunea sau senzualitatea vă deranjează, ci mai degrabă curajul. Curajul și încrederea.

Și nu este vorba doar de fotografia mea, mă refer la faptul că văd deseori reactii și critici la adresa femeilor care au curajul să fie și să se expună așa cum vor ele.

Sunt criticate femeile mai plinuțe care au curajul să poarte ceva mulat, sunt criticate femeile slabe care au curajul să poarte pantaloni scurți, sunt criticate femeile cu sânii mari care au curajul să expună un decolteu….

Nu este vorba despre vulgaritate (o femeie care zâmbește cu un copil în brațe lângă un bărbat fericit nu are cum să transmită vulgaritate) este vorba despre ceea ce vă lipsește vouă și face să iasă din voi răutatea.

Sunt conștientă că sunt persoane care nu mă plac și este perfect normal, dar când simți nevoia să lași un comentariu (sau mai multe), într-un mod răutăcios, ceea ce încerci sa faci este să îl tragi pe om mai jos … pentru că doar asta știi să faci atunci când te doare (sau te frustrează sau te simți atacat).

Pentru că dacă e vorba doar de ceva ce nu-ți place vizual, doar treci n-ai departe, nu simti nevoia să te descarci, dar când te doare… atunci, simți nevoia sa ataci. Love, Denisa”.

Denisa Fîlcea și-a întărit spusele cu a doua fotografie, ținând să precizeze că nu-și cere scuze pentru nimic.

Soția lui Flick jpg

”Femeie, îți doresc să devii atât de încrezătoare în propria persoană, încât să nu fii niciodată afectată de comportamentul, părerea sau reacția nimănui! Unapologetic, Denisa F.”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg