Soția lui Mark Zuckerberg a născut a treia fetiță, care a primit un nume... roman

24 martie, 2023

Priscilla Chan, soția boss-ului Meta/Facebook, a născut a treia oară. Ce nume au ales pentru ea?

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg

Mark Zuckerberg trebuie să fie mai mult decât copleșit! O dată, pentru că este din nou tată și va trece din nou prin nopți nedormite și schimbat de scutece și, a doua oară, pentru că și cel de-al treilea copil născut de soția sa, Priscilla Chan, este tot o fetiță.

După o lungă așteptare, celelalte două fiice ale lor și-au primit, în sfârșit, acasă noua parteneră de joacă și de povești, Max și August știind încă din toamnă că... barza are un colet special pentru ele.

Și, dacă numele lor au o tentă unisex, numele ales de părinți pentru surioara lor mai mică este clar feminin: Aurelia. Interesantă și alegerea numelui - care la noi ar putea părea clar românesc. El are origini antice și era des întâlnit printre femeile din Imperiul Roman. Și, dacă ne gândim bine, și Max și August pot fi derivate din numele Maximus/Maxima și Augustus/Augusta, la fel de frecvente printre cetățenii Romei Antice.

Cert e că micuța Aurelia și Priscilla Chan sunt bine sănătoase, iar postarea cu cele două a adunat, pe contul oficial de Meta al boss-ului platformei de socializare nu mai puțin de 1,4 milioane de aprecieri și peste 200.000 de urări.

Iar fetița nu doar că s-a născut sub o stea norocoasă, în familia unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, dar are parte și de medicul ei personal, Priscilla Chan fiind de profesie medic pediatru. Oricum, cine îi cunoaște știe că ea și Mark formează unul dintre cele mai modeste și normale cupluri și preferă să-și educe fetițele fără fițe și în armonie cu natura.

Bucuria de-a o avea pe Aurelia compensează încă o dată traumele prin care a trecut Priscilla Chan, care, prin 2015, a recunoscut că a suferit mai multe avorturi spontane.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg