Soția lui Mark Zuckerberg a născut a treia fetiță, care a primit un nume... roman

24 martie, 2023

Priscilla Chan, soția boss-ului Meta/Facebook, a născut a treia oară. Ce nume au ales pentru ea?

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg

Mark Zuckerberg trebuie să fie mai mult decât copleșit! O dată, pentru că este din nou tată și va trece din nou prin nopți nedormite și schimbat de scutece și, a doua oară, pentru că și cel de-al treilea copil născut de soția sa, Priscilla Chan, este tot o fetiță.

După o lungă așteptare, celelalte două fiice ale lor și-au primit, în sfârșit, acasă noua parteneră de joacă și de povești, Max și August știind încă din toamnă că... barza are un colet special pentru ele.

Și, dacă numele lor au o tentă unisex, numele ales de părinți pentru surioara lor mai mică este clar feminin: Aurelia. Interesantă și alegerea numelui - care la noi ar putea părea clar românesc. El are origini antice și era des întâlnit printre femeile din Imperiul Roman. Și, dacă ne gândim bine, și Max și August pot fi derivate din numele Maximus/Maxima și Augustus/Augusta, la fel de frecvente printre cetățenii Romei Antice.

Cert e că micuța Aurelia și Priscilla Chan sunt bine sănătoase, iar postarea cu cele două a adunat, pe contul oficial de Meta al boss-ului platformei de socializare nu mai puțin de 1,4 milioane de aprecieri și peste 200.000 de urări.

Iar fetița nu doar că s-a născut sub o stea norocoasă, în familia unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, dar are parte și de medicul ei personal, Priscilla Chan fiind de profesie medic pediatru. Oricum, cine îi cunoaște știe că ea și Mark formează unul dintre cele mai modeste și normale cupluri și preferă să-și educe fetițele fără fițe și în armonie cu natura.

Bucuria de-a o avea pe Aurelia compensează încă o dată traumele prin care a trecut Priscilla Chan, care, prin 2015, a recunoscut că a suferit mai multe avorturi spontane.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg