Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, cere divorțul după 25 de ani de mariaj

25 august, 2022
jeno6 jpg

Eveniment neașteptat la Hollywood! Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a cerut divorțul după 25 de ani de mariaj.

Fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus documentele prin care cere desfacerea căsătoriei cu „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, în Palm Beach, Florida pe 19 august.

Documentele judecătorești afirmă că mariajul este „distrus iremediabil” și notează că Flavin solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil” între ei. Ba mai mult , femeia susține că actorul a ascuns din bunurile conjugale.  „Stallone s-a implicat în epuizarea sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, iar asta a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal. Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere sau să cedeze orice bun în timpul procesului”.

Flavin, care vrea să revină la numele de fată, dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei lor conjugale din Palm Beach și cere ca lui Stallone să îi revină proprietatea din California.

 „Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a fost mesajul transmis de actor. Totuși, la patru zile după ce soția lui a depus divorțul, actorul și-a acoperit tatuajul cu chipul soției sale de pe umăr cu un altul. Acum pe brațul său tronează imaginea câinelui său din din Rocky”, Butkus.

Flavin a trezit semne de întrebare când a postat o poză în care își îmbrățișa cele trei fiice cu Stallone: ​​Sophia, 25 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20 de ani.

„Aceste fete sunt prioritatea mea , nimic altceva nu contează”, scria femeia de afaceri, pe 10 august, pe Instagram. „Noi 4 pentru totdeauna”.

Stallone s-a căsătorit cu Flavin în mai 1997, la aproape 10 ani după ce s-au cunoscut într-un restaurant.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}