Soția premierului Cioloș, lăudată de Iulia Albu

E greu să intri în grațiile fashion editorului de la „WowBiz”, dar nu imposibil. Iar Valérie Cioloş pare să fi demonstrat asta la vizita oficială de la Castelul Peleş, prilejuită de aniversarea Principesei Moştenitoare Margareta.

_DSC7749
Vicepremierul Vasile Dâncu, Principesa Maria, Principele Radu, Principesa Moştenitoare Margareta, premierul Dacian Cioloş, Valérie Cioloş-Villemin şi soţia vicepremierului Dâncu.

A doua întâlnire a lui Valérie Cioloş-Villemin cu membri Casei Regale din România a avut loc sâmbătă, la Palatul Peleş, cu ocazia unui eveniment dedicat sărbătoririi Proclamării Regatului României, acum 135 de ani, dar și zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, care a împlinit 67 de ani.

Dacă la prima întâlnire cu Familia Regală franţuzoaica a dezamăgit ca prezenţă, optând pentru o ţinută prea office pentru dress-code-ul impus în astfel de situaţii, de data aceasta soţia lui Dacian Cioloş a reuşit s-o facă chiar şi pe Iulia Albu s-o complimenteze.

Valerie Ciolos-Villemin

„Valérie Cioloş pare să sufere un reviriment stilistic, nu spectaculos, însă cu siguranţă de bun augur. Încălţămintea este aleasă corect, iar micuţa rochie neagră pe care o poartă este temperată corect de pastelul şalului. Cu siguranţă că Valérie poate mult mai mult de atât şi în mod cert ar trebui să studieze cu mai multă atenţie proporţionarea volumetrică a ţinutelor pe care le alege, însă rezultatul nu este de această dată unul dezastruos”, e de părere Iulia Albu.

Totodată, semnatara rubricii „Wow sau Bau” din cadrul emisiunii „WowBiz”, de la Kanal D, are şi câteva sfaturi pentru soţia primului ministru.

„Ponturi pentru o ţinuta de WOW: părul trebuie coafat la coafor, nu acasă, lungimea fustei trebuie regândită, la fel şi accesorizarea cu alegerea unui element cheie ce va da acel plus de glam de care Valérie are nevoie. Broşele sunt o idee bună pentru ea, însă niciodată ceva banal”.

_DSC8063
Principesa Margareta și Dacian Cioloș (pe fundal, Valérie Villmin și Principele Radu)
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA