Soția unui cunoscut fotbalist, traumatizată de mariaj: ”Se culca cu sora unui coleg al fiului său”

18 noiembrie, 2022
margarita jpg

O poveste de iubire și un mariaj care are toate șansele să sfârșească prost. Dinamovistul Florentin Petre, prins ”în corzi” de soție.

Este prima dată când Margarita Peychinska, fostă Miss Playboy Bulgaria 2002, face asemenea acuzații grave la adresa soțului său Florentin Petre, în vârstă de 46 de ani.

Componentul „Generației de Aur” este acuzat de infidelitate, scrie Cancan. Conform sursei citate, Margarita relatează că fostul fotbalist ar fi înșelat-o în repetate rânduri:

„Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia.

Deci în minutul acela, când eu nășteam!(..)

Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec.

A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat”, a dezvăluit fostul model pentru Cancan.

Margarita Peychinska și Florentin Petre s-au căsătorit la data de 7 iunie 2013, după o iubire de aproape cinci ani; fostul mijlocaș a cunoscut-o pe bulgăroaică, ex-vedetă „Playboy” în țara natală, pe vremea când evolua la ȚSKA Sofia. Cel poreclit Piticul, în 2008, a divorțat de fosta parteneră de viață, Cătălina, pentru a-i jura iubire veșnică frumoasei bulgăroaice.

Cert este că femeia a fost departe de fericire în căsnicie, mai ales că spune că a descoperit infidelitățile soțului, care au măcinat-o încet, dar sigur.

În postările de pe Facebook ale femeii se văd multe imagini alături de copil și de Florentin Petre, dar și o ilustrată pe care scrie: ”Am întâlnit azi un om bogat. Avea în portofel o poză cu familia.”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG