Soţul Mirelei Boureanu Vaida. "Dumnezeu îţi dă în viaţă exact ce ai nevoie"

8 februarie, 2016
Soţul Mirelei Boureanu Vaida jpeg

S-au cunoscut în 2005, s-au căsătorit în 2009 şi în 2015 şi-au cunoscut primul copil

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, are o poveste de dragoste de basm cu soţul ei, care o iubeşte ca la început. Se pare că soţul acesteia a dorit-o din prima clipă când a văzut-o, deşi nu a spus nimic, ci a aşteptat momentul potrivit.

Poate că este greu de crezut că un bărbat încă se mai gândeşte cu tact cum să cucerească o femeie. Însă soţul Mirelei exact asta a făcut. După ce s-au văzut fugitiv la un concurs între facultăţile de stat din ţară, el a aflat numărul de telefon al Mirelei şi a sunat-o după o lună să o scoată la o cafea în Bucureşti. Din acea zi de vară aceştia împart momente frumoase împreună.

Pe lângă echilibrul şi cumpătarea de care Alexandru Vaida a dat dovadă pe tot parcursul relaţiei lor, el este un om înţelegător, iubitor şi extrem de atent cu cea pe care o iubeşte. De altfel, Mirela aşi declarat că: “Mi-am dat seama demult că ele este omul cel mai potrivit pentru mine. Dumnezeu îţi dă în viaţă exact ce ai nevoie. Nu aş fi putut ajunge unde sunt acum fără înţelegerea lui, mai ales că el e cel care sacrifică într-un fel sau altul. Susţinerea lui m-a făcut pe mine să îmi permit să continui şi cu teatrul şi cu muzica. Consider că dacă un soţ îţi cere să renunţi, înseamnă ori că nu te iubeşte, ori că nu e ceea ce îţi trebuie. Aşa cum spuneam, am învăţat să ne bucurăm la maximum de puţinul timp petrecut împreună, fie că ieşim la masă cu prietenii sau facem un bol cu popcorn şi urmărim un film în living”.

Mirela Boureanu Vaida spune că a fost cucerită de calmul şi echilibrul soţului ei

Mai mult decât atât, se pare că cei doi au o relaţie foarte constructivă, că soţul Mirelei este la cererea ei şi cel care o sfătuieşte obiectiv în ceea ce priveşte munca acesteia. Când are nevoie, Alex îi dă părerea sa critică şi nu o lasă să aibă dreptate doar pentru că o iubeşte. Este clar faptul că cei doi au o relaţie bazată pe sinceritate şi ajutor reciproc.

Soţul perfect, Alex Vaida o susţine şi o temperează pe prezentatoarea "Mireasă pentru fiul meu"

Întrebată fiind ce iubeşte cel mai mult la soţul ei, aceasta a răspuns: “Soţul meu m-a cucerit cu echilibrul şi calmul lui. E exact ce nu am eu, de multe ori. Eu sunt o fire impulsivă, mă aprind repede şi mă sting la fel de repede, el, în schimb, e un om calculat, reuşeşte mereu să se  desprindă şi să vadă lucrurile în ansamblu. Îmi deschide şi mie ochii, mă ajută să mă calmez şi să văd partea bună a lucrurilor. E echilibrul de care am eu nevoie, pe toate planurile: personal, profesional, emoţional, familial şi, de ce nu, şi financiar”. Pe scurt, Alex pare a fi bărbatul perfect, care reuşeşte să ofere stabilitate şi protecţie soţiei şi familiei sale. în plus, nu se înlătură nici de la statul în bucătărie, chiar dacă sunt rare momentele, „face treabă bună”, aşa cum a declarat soţia sa.

Nu este de mirare faptul că Mirela mai vrea un copil cu Alex, căci de curând a spus că va lipsi din nou o perioadă de la emisiune. Cei doi au împreună o fetiţă născută la finele lunii februarie 2015. Rămâne de văzut dacă va avea un frăţior sau o surioară.

Surse: click.ro şi spynews.ro



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg