Specialistul sportiv Cornel Moca te motivează să adopți un stil de viață sănătos. Cum poți face asta?

5 mai, 2022

Specialistul în sport și nutriție Cornel Moca își propune să revoluționeze modul în care oamenii se raportează la sport și sănătate.

cornel moca jpg

Ca atare, acesta a fondat prima platformă românească de sănătate, WellUp.ro, care va integra sportul, nutriția, psihologia și medicina dermatologică pentru a convinge oamenii să adopte un stil de viață sănătos, cu eforturi minime.

Platforma va livra antrenamente live, susținute de traineri calificați, la costuri accesibile pentru orice persoană care dorește să facă sport. 

Cornel Moca își dorește să motiveze persoanele sedentare, cu probleme de sănătate și nutriție să își schimbe stilul de viață. La momentul lansării, platforma lui, WellUp.ro, oferă clase deschise de yoga, postură, antrenamente cardio, dar și antrenamente personale.

cornel moca 2 jpg

Una dintre noutățile aduse de platformă este sportul în familie: “Family fitness” este clasa susținută de trainerul Iulia Al Mandhari și se adresează părinților cu copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Timpul cu familia este parte din viziunea fondatorului platfomei, care își dorește să facă din sport un mod de a petrece timpul în familie, nu o activitate individuală. Introducerea, în premieră, a unor clase dedicate familiei este primul pas pentru atingerea acestui obiectiv.

Conceptul platformei este extins către completarea serviciilor oferite de traineri cu cele ale medicilor sau specialiștilor în domenii complementare: psihologie, nutriție sau dermatologie.

cornel moca jpg

“Ca sportivi, știm că motivația are o importanță majoră în rezultatele oricărui tip de antrenament sau dietă. De aceea, WellUp.ro este locul în care oamenii își pot depăși toate barierele, prin accesul la serviciile psihologice, sportive și de nutriție”, spune Cornel.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg