Spectacol dedicat lui Gabriel Cotabiţă, la Sala Palatului

24 septembrie, 2015
gabrielcotabita jpeg

[caption id="attachment_391219" align="alignnone" width="640"] Gala „Chapeau!“, care îi este dedicată lui Gabriel Cotabiţă, va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului[/caption]

image

Într-o perioadă în care artistul se află în plin proces de recuperare, mai mulţi artişti vor concerta în cadrul galei „Chapeau!“, pe 29 octombrie.

Mai mulţi artişti de renume de la noi s-au reunit în cadrul unui concert dedicat lui Gabriel Cotabiţă, care va avea loc în 29 octombrie la Sala Palatului. Eliza, una dintre gemenele lui Cotabiţă, a spus, pentru ziarul „Ring“, că încasările obţinute în urma vinderii biletelor vor fi suficiente pentru acoperirea cheltuielilor.

„La o organizare atât de amplă, banii din bilete se împart în aşa de multe direcţii, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obţii ceva de calitate, trebuie să investeşti. Drept urmare, important este evenimentul, nu încasările, iar scopul e să fim în rândul lumii bune şi să ne apreciem artiştii cât încă sunt printre noi. Atât! Spectacolul e un cadou şi nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane şi probabil că informaţiile au fost denaturate“, a declarat Eliza Cotabiţă pentru ziarulring.ro.

Tânăra a spus că cel mai sigur beneficiu obţinut de tatăl ei va fi spectacolul în sine, şi nu banii: „Fondurile încasate nu sunt dedicate exclusiv tatălui meu, se face o confuzie. Concertul a pornit la iniţiativa artiştilor, prietenilor lui, care l-au sprijinit cât se putea de mult, şi mi se pare normal să fie fără onorariu. Ei vin să cânte pentru tata, dar asta nu înseamnă că banii care ar trebui să le revină lor îi încasează tata. În niciun caz! Acesta e un cadou aniversar pentru el, dar nu are scopul unui fond de caritate. Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu. Am insistat să vedem cum să facem să fie bine pentru toţi, iar ei au zis: «Să-mi dai bani pentru ce, pentru o piesă, ai înnebunit?!»“.

Gala „Chapeau!“, care îi este dedicată lui Gabriel Cotabiţă şi care va reuni artişti precum Aurelian Temişan, Luminiţa Anghel, Loredana şi Smiley va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG