Ce graviduță sportivă este Katherine Schwarzenegger. Fiica lui Arnold își plimbă mândră burtica

19 aprilie, 2022

Katherine Schwarzenegger a ieșit la plimbare prin Brentwood, însoțită de sora sa, Christina.

Katherine (32) a fost surprinsă împreună cu sora Christina (30) în timp ce se plimbau și beau apă și cafea. Vedeta este mândră de sarcina sa avansată, ea așteaptă al doilea copil cu soțul Chris Pratt. Mai au o fetiță pe nume Lyla Maria, în vârstă de doar 1 anișor.

Schwarzenegger a optat pentru o ținută sport neagră: colanți, tricou și hanorac. De asemenea, a purtat și o șapcă de vară, pentru a se proteja de soare. Scriitoarea arată foarte bine, este într-o formă fizică de zile mari, iar asta se vede după forma picioarelor atletice. Fiindcă Katherine este o fire sportivă.

Fiica lui Arnold s-a lăudat cu burtica ei în creștere și pe contul său de socializare, duminică, după ce a publicat câteva imagini. Vedeta poartă o rochie albă care i s-a mulat pe corp, cu motive florale, și a reprezentat ținuta sa de Paște.

Scriitoarea a făcut furori cu colierul său de aur pe care scrie numele fiicei sale. Katherine și-a însoțit imaginile cu mesajul ”Visurile se îndeplinesc”, făcând aluzie la familia sa frumoasă, în curs de expansiune.

Katherine Schwarzenegger s-a logodit cu Pratt în ianuarie 2019, iar nunta au făcut-o la Montecito, în luna iunie a aceluiași an. Lyla Maria, primul lor copil, s-a născut în august, 2020.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}