Spune că n-are bani să-i dea lui Johnny Depp, dar uite ce casă a închiriat Amber Heard pe durata procesului!

8 iunie, 2022

La cât de tristă şi afectată părea la proces, n-ai fi spus că actriţa era preocupată să stea în lux, tocmai când fostul soţ o acuza de "rele intenţii".

Amber Heard vila in care a locuit pe timpul procesului cu Johnny Depp (1) jpg

Ei bine, lui Amber Heard îi place viaţa pe picior mare. Nimic rău în asta, cu atât mai mult cu cât succesul hollywoodian i-a adus o avere frumuşică. Mai mult, partenerii săi de viaţă - a se nota fostul soţ Johnny Depp şi iubiţii James Franco şi Elon Musk - i-au oferit numai confort de şapte stele şi tratament VIP. Aşa că de ce ar renunţa la condiţiile de lux chiar şi într-o perioadă în care "ar fi dat bine" să pară mai modestă?

Convinsă, probabil, că rezultatul ultimului proces intentat de Johnny Depp îi va fi tot ei favorabil, ca şi precedentele, Heard n-a avut nicio emoţie când s-a deplasat în Fairfax, Washington, unde s-a ţinut procesul. Un disconfort a existat, totuşi, ea exprimându-şi regretul de a fi "scoasă" din California, unde locuieşte de drept. Dar a găsit repede soluţii, închiriind o vilă pe măsura pretenţiilor sale.

Amber Heard vila in care a locuit pe timpul procesului cu Johnny Depp (7) jpg

Cu o chirie "modică" de 22.000 de euro pe lună, actriţa care susţine acum că nu are de unde să-i dea bani fostului soţ (cele 10 milioane stabilite de instanţă) s-a instalat în vila cu 8 dormitoare şi teren de tenis, home cinema şi spa. Numai bună să se relaxeze după stresul acumulat în timpul orelor petrecute în instanţă, cu nasul în batistă.

Amber Heard vila in care a locuit pe timpul procesului cu Johnny Depp (6) jpg

Desigur, pentru o victimă a violenţei conjugale, un astfel de proces ar fi o traumă în plus, dar, în cazul ei, judecătorii au dubii că probele atacului ar fi reale, de aceea au şi ajuns la concluzia că Depp a fost defăimat cu rea intenţie. O rea intenţie care i-a adus lui Amber nişte milioane din care acum să cheltuiască fără să clipească.

Amber Heard vila in care a locuit pe timpul procesului cu Johnny Depp (2) jpg

Imaginile cu vila în care a locuit în timpul procesului au ajuns în presă şi cu toţii sunt de-acord că arată spectaculos. Camerele sunt complet decorate în alb, au candelabre cu cristale şi ferestre mari franceze, mobilier din lemn şi piele albă şi detalii preţioase, inclusiv un pian.

Cert e că Amber Heard n-are gusturi rele deloc, dar pentru cineva care a încercat să joace cartea modestiei, de-a lungul întregului proces, e un pic prea mult.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg