Ştefan Bănică Jr. nu va mai prezenta „Dansez pentru tine“?

14 martie, 2014

Într-o perioadă de fervente permutări în televiziuni, Pro TV este printre cele mai afectate la capitolul vedete. Şi asta din cauza unor restricţionări de buget, care pun în pericol marile producţii de divertisment.

Într-o perioadă de fervente permutări în televiziuni, Pro TV este printre cele mai afectate la capitolul vedete. Şi asta din cauza unor restricţionări de buget, care pun în pericol marile producţii de divertisment.

Că gazda competiţiei de dans de la Pro TV avea unul dintre cele mai mari onorarii din televiziune nu este niciun secret. La fel şi pretenţia lui Bănică Jr. de a nu i se umbla la salariu, sub ameninţarea că va părăsi imediat show-ul.

Acum, că postul din Pache Protopopescu are probleme financiare, şefii au decis tăieri de buget şi reduceri salariale, ceea ce a pus pe fugă multe vedete mari ale Pro-ului, care au ajuns astfel în grădina altor televiziuni.

Momentan, doar show-ul „Românii au talent“ mai rulează live, pe vechiul buget, urmând ca producţii precum „Serviţi, vă rog“, „Vocea României“ şi „Dansez pentru tine“ să sufere modificări drastice.

În atare situaţie, e puţin probabil ca Ştefan Bănică Jr. să accepte să continue să fie gazda emisiunii pe un salariu net mai mic decât cel vehiculat de 30.000 de euro/sezon, cu atât mai mult cu cât se zvoneşte că nu s-ar fi prezentat la negocieri.

Totodată, partenera sa de prezentare, Iulia Vântur, pare să aibă şi ea alte planuri, fiind implicată în diverse producţii bollywoodiene, alături de Salman Khan.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg