Ştefan Bănică promite cel mai spectaculos Concert de Crăciun de până acum

9 septembrie, 2011

Concertele extraordinare de Crăciun, susţinute an de an de Ştefan Bănică, împlinesc anul acesta 10 ani de existenţă, eveniment ce va fi sărbătorit în luna decembrie la Sala Palatului

Concertele extraordinare de Crăciun, susţinute an de an de Ştefan Bănică, împlinesc anul acesta 10 ani de existenţă, eveniment ce va fi sărbătorit în luna decembrie la Sala Palatului, printr-un spectacol grandios, în care va fi descoperită esenţa a tot ceea ce a fost mai frumos în aceşti 10 ani.

Ştefan Bănică va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Crăciun – 10 ani pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, urmând apoi alte două concerte, programate pe 15 şi 16 decembrie.

Biletele vor fi puse în vanzare începând de miercuri, 14 septembrie, la Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

“Este un an special, pentru că împlinim 10 ani neîntrerupţi de existenţă a concertelor de Crăciun. Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe oraşe ale ţării, nu numai bucureşteni, unii vin chiar din străinătate, lucru care mă măguleşte, dar mă şi responsabilizează enorm. Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest deceniu şi vă aştept să sărbătorim împreună o seară pe care o putem face de neuitat!“ , spune Ştefan Bănică.