Stela Enache arată incredibil la 68 de ani! FOTO

1 februarie, 2018
Stela Enache Amadeus Perfect (10) jpeg

Celebra interpretă a şlagărului "Ani de liceu" ne uimeşte cu silueta ei şi energia pe care o are la aproape şapte decenii de viaţă.

image

Stela Enache e una dintre artistele muzicii uşoare româneşti care a rămas în vogă, reuşind să ajungă la sufletul tinerilor nu doar prin intermediul celebrului şlagăr "Ani de liceu", inclus pe coloana sonoră a seriei "Liceenii", ci şi prin concertele pe care le dă în cluburi.

Dovadă că Stela Enache are în continuare sufletul tânăr este şi faptul că, zilele trecute, a acceptat să colaboreze cu artistele de la Amadeus, alături de care a filmat videoclipul piesei "Perfect", varianta instrumentală a celebrului hit lansat la nivel internaţional de Ed Sheeran. Melodia, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoţionant construit în jurul unei poveşti de dragoste ce depăşeşte orice obstacol, chiar şi pe cel al morţii.

Povestea de dragoste a cântăreţei Stela Enache (pe numele real Steriana Aurelia Bogardo) cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganţei şi al discreţiei pentru publicul român, astfel că cele patru artiste din Amadeus au inclus-o ca temă a videoclipului piesei lor.

image

„Doamna Stela Enache şi partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Rădulescu, apar, la începutul videoclipului bucurându-se de clipele petrecute împreună, zâmbind şi parcurgând albumul foto de familie, în care noi apărem în poze, ca cele patru fiice ale lor. La un moment dat, însă, în timp ce dansau, soţul doamnei dispare, iar doamna Stela Enache conştientizează realitatea: clipele petrecute alături de soţul ei erau, de fapt, amintiri, dumnealui nemaifiind în viaţă. Chiar şi după moarte, iubirea împărtăşită în timpul vieţii nu şi-a pierdut din intensitate. Este în videoclip un moment foarte emoţionant când se face linişte şi se aud doar bătăile inimii dumneaei, un moment ce transmite un sentiment apăsător de singurătate. Atunci apărem noi, fiicele, şi reuşim, prin clipele petrecute împreună, să îi alinăm durerea pierderii soţului. Prin noi, de fapt, prin copii, iubirea soţilor dăinuieşte, până la urmă, după moarte”, declară Andreea Runceanu.

Stela Enache tocmai a aniversat, pe 24 ianuarie, împlinirea a 68 de ani, vârstă pe care nu şi-o arată deloc, fiind un adevărat model de feminitate şi eleganţă.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg