5 ani de la moartea neașteptată a Stelei Popescu. De ce marea artistă nu și-a dorit copii niciodată?

23 noiembrie, 2022
Stela Popescu jpg

Industria divertismentului românesc rămânea înmărmurită acum 5 ani, la anunțul că Stela Popescu nu mai este.

Doar cu câteva ore înainte de moartea sa fulgerătoare, Stela Popescu fusese prezentă la un eveniment monden, în care a primit un premiu și a urcat pe scenă. Marele regret al tuturor celor care au iubit-o a fost că nimeni nu înțelesese în acea seară că artista avea probleme de sănătate. După ce a urcat pe scenă, a susținut un monolog incoerent, cel mai probabil suferise un AVC, iar viața i-ar fi fost salvată, dacă cineva ar fi avut inspirația să cheme salvarea.

12 13 vedete stela popescu jpeg

Însă soarta și-a urmat cursul și aceea a fost ziua când a trebuit să plece. Însă Stela Popescu nu va muri niciodată cu adevărat pentru români, căci moștenirea artistică pe care a lăsat-o este uriașă.

Viața sa a fost un mănunchi de întâmplări grele, întrepătrunse de unele foarte plăcute. Însă o traumă din copilărie i-a implantat ideea că nu-și dorește copii. Și nu a avut urmași.

”Eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere“, a povestit cândva Stela Popescu.De ce nu își dorea ea copii? "Eu am avut un incident la 5 ani, am făcut operație, pe viu, la cap. M-a mușcat un păianjen otrăvitor și am făcut o infecție uriașă și am rămas cu o frică înspăimântătoare de doctor, de injecție.", a motivat marea actriță decizia.

Însă a cunoscut marea dragoste, la câțiva ani după ce s-a căsătorit cu Dan Puican, cu care avea în comun iubirea pentru teatru. Puiu Maximilian a fost însă bărbatul vieții sale. Când l-a cunoscut marea artistă, era director la ”Revista Românească”.

„Pur și simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soț călare pe un Renault 16. Așa s-a întâmplat. Fostul soț era un bărbat extraordinar, dar nu simțeam chimia pe care am avut-o cu Puișor. A fost mai bine așa pentru ca eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere“, a povestit Stela Popescu.

Pe Puiu l-a pierdut în 1998, iar ea s-a stins singură, la domiciliul său din București, în ziua de 23 noiembrie 2017, la 81 de ani.

Colegul său de scenă, Alexandru Arșinel, a fost dărâmat de durere la înmormântarea marii artiste. Anul acesta s-a dus și el, s-o întâlnească în lumină.

alexandru arsinel si stela popescu jpeg

Pe 29 septembrie 2022, actorul de comedie și partenerul de scenă al Stelei Popescu murea la 83 de ani, după un lung șir de probleme de sănătate.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG