"Stele", noua piesă de dragoste marca 3 Sud Est

7 decembrie, 2017
3 sud est stele  jpeg
image

Noul clip al băieţilor de la 3 Sud Est redă în imagini povestea de iubire a doi tineri care transformă fiecare moment într-o clipă de neuitat şi sărbătoresc dragostea prin joaca, tandreţe şi dans. Piesa este compusă de către cei trei artişti şi produsă de Laurenţiu Duţă, iar filmările s-au desfăşurat în Bucureşti şi au durat aproximativ 12 ore.

“«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiţilor şi celor care îşi încredinţează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovadă. Cu siguranţă, vă veţi regăsi atât în povestea piesei, cât şi a clipului, care pune în scenă o frumoasă relaţie de dragoste a unui cuplu”, declară Laurenţiu Duţă.

Anul acesta, legendara trupă aniversează 20 de ani de activitate muzicală printr-un turneu naţional care se va încheia în luna decembrie. În plus, băieţii pregătesc un nou album, iar din 19 ianuarie vor începe turneul de lansare a noului album. În vară, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile şi poveştile de dragoste trăite de ei, iar anul trecut, formaţia a lansat single-ul de succes şi clipul “Cine eşti?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg