Steven Seagal filmează la Constanţa VIDEO

23 februarie, 2016
Steven Seagal jpeg

Actorul american a revenit în România pentru a realiza un nou film de acţiune.

image

Piaţa Ovidiu din Constanţa a devenit platou de filmare pentru un film în care actorul principal va fi celebrul actor de la Hollywood Steven Seagal. Este vorba despre filmul „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman.

Pentru cascadoriile filmate în Piaţa Ovidiu, spre deliciul a zeci de trecători care s-au oprit şi au pozat sau filmat fiecare maşină care a apărut sau acţiunea care se petrecea, s-a folosit o sosie a lui Steven Seagal.

Potrivit unor surse, Steven Seagal va ajunge astăzi în Constanţa, iar filmările vor continua până vineri în Constanţa şi Mamaia.

Pe 10 aprilie, Steven Seagal va împlini 64 de ani.

Actorul american nu este pentru prima dată în România. Acesta a mai fost prezent în ţară pentru producţiile „The Mercenary: Absolution“ (filmat în 2014) şi „A Good Man“ (filmat în 2013), regizate tot de Keoni Waxman. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia lui Lauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), şi „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).