Steven Seagal, pus la zid pentru propaganda pe care le-o face ruşilor, dintr-o închisoare din Ucraina

11 august, 2022

Prieten declarat al lui Vladimir Putin, actorul de la Hollywood s-a fotografiat într-o închisoare ucraineană controlată de ruşi, înfuriind organizaţiile militante pentru cauza Ucrainei.

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg

Într-o înregistrare video postată pe site-ul de știri militare rusești TV Zvezda, actorul Steven Seagal este văzut stând printre ruinele închisorii Olenivka din Donbas, Ucraina, controlată de ruși, unde sunt deținuți sute de prizonieri ucraineni şi unde a avut loc o explozie, pe 29 iulie, în care cel puțin 50 de oameni au murit. Steven Seagal apare stând pe o bancă, dar și în timp ce vorbește cu prizonierii ucraineni aflați după gratii.

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (2) jpg

Sub pretextul unui aşa-zis documentar despre războiul din Ucraina, el s-a referit la prizonierul ucrainean ca la "unul dintre nazişti" şi la preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski ca la cel "responsabil de tortură și atrocități”. ”Unul din naziștii începuse să vorbească despre Zelenski, care e responsabil de tortură și atrocități”, a spus el, citat de publicația americană Newsweek.com.

Steven Seagal este acuzat că răspândeşte propaganda rusească, luând partea liderului de la Kremlin, el fiind renumit pentru poziția sa pro-rusă și pentru legăturile sale strânse cu „unul dintre marii lideri mondiali în viață”, după cum îl consideră pe Vladimir Putin.

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (1) jpg

Imaginea e cu atât mai controversată, cu cât actorului i s-a interzis intrarea în Ucraina timp de cinci ani, în 2017, după ce președintele rus Vladimir Putin i-a oferit cetățenia rusă și i-a dat personal un pașaport, în 2016, după ce acesta a susținut anexarea Crimeei la Rusia.

Înregistrarea video și imaginile vizitei lui Seagal au fost distribuite pe contul de socializare Telegram, televiziunea de propagandă a Kremlinului, unde actorul şi-a dat cu părerea şi referitor la atacul din 29 iulie, spunând că a fost lovită de rachete HIMARS furnizate de SUA. 

„Dacă te uiți la structura din exterior și din interior, cu siguranță pare că e vorba despre o rachetă”, a spus el. „Dacă te uiți la paturi și la toate lucrurile de genul acesta, cu siguranță nu este o bombă. Ca să nu mai vorbim de faptul că guvernul rus are acum o mulțime de rămășițe de la HIMARS”, mai comentează Seagal în înregistrare, inducând ideea că Ucraina a folosit HIMARS pentru că Zelenski a vrut să reducă la tăcere un „nazist” care era deținut în închisoare. „Lucrul interesant este că unul dintre naziștii uciși este un nazist care tocmai a început să vorbească foarte mult despre Zelenski”, a spus Seagal, „și că Zelenski este ”responsabil pentru ordinele privind tortura și alte atrocități”.

În contextul în care toată lumea strânge ajutoare pentru Ucraina şi priveşte spre ruina în care a ajuns ţara invadată de Rusia, Steven Seagal e pus la zid de ONG-urile ucrainene, iar imaginile cu el au început să circule pe toate reţelele de socializare.

FOTO: Twitter/Telegram



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg