Știați că există câteva accesorii esențiale pentru cărucior ?

8 februarie, 2024

Rolul acestora este de a face experiența de transport a copilului mai comodă, mai sigură și mai plăcută.

carucior Myavo Graco jpg

Iată o listă cu câteva  dina ceste accesorii  esențiale pentru un cărucior:

1.Adaptorii pentru scoica auto: Un  set de adaptori pentru scoica auto este esențial dacă doriți să folosiți scaunul auto al bebelușului pe  șasiul căruciorului. Aceasta vă permite să transferați bebelușul în cărucior fără a-l trezi, atunci când acesta doarme în scaunul auto. Cu toate acestea, recomandarea medicilor este aceea de a evita transportul bebelușului cu scoica auto montată pe șasiu pe perioade mai lungi de 2 ore pentru a evita asfixia pozițională

2.Copotină extensibilă sau parasolar: O copertină extensibilă sau un parasolar este important pentru a proteja bebelușul de soare, vânt sau ploaie. Aceasta poate fi reglată pentru a oferi umbra necesară și poate fi folosită în diverse condiții meteorologice. Cele mai utile tipuri de capotine au sistem de extensie in 3 sau 4 trepte, permițând protecția completă a copilașului, așa-numitul sistem peeak-a-boo.

3.Sac de picioare sau pătură: Un sac de picioare sau o pătură specială pentru bebeluși sunt utile pentru a menține copilul cald și confortabil în timpul plimbărilor sau în serile mai răcoroase.

4.Organizator sau buzunar pentru accesorii: Un organizator de carucior sau buzunar pentru accesorii vă permite să aveți la îndemână obiectele de care aveți nevoie, cum ar fi sticlele, jucăriile, servetelele umede și cheile.

5.Suport pentru pahare: Un suport pentru pahare poate fi foarte util pentru a ține sticlele de apă, de suc sau cana de cafea la îndemână pentru părinți.

6.Plasă de protecție împotriva insectelor: În sezoanele calde, o plasă de protecție împotriva insectelor este importantă pentru a proteja bebelușul de mușcăturile de insecte și pentru a menține interiorul caruciorului curat.

7.Suport pentru telefon sau tabletă: Dacă doriți să vă distrați sau să utilizați dispozitive electronice în timpul plimbărilor cu copilul, un suport pentru telefon sau tabletă poate fi util pentru a vă menține ecranul la nivelul ochilor.

8.Oglindă pentru monitorizarea copilului: O oglindă specială montată pe carucior vă permite să monitorizați copilul în timp ce îl împingeți, fără a fi nevoie să vă întoarceți constant.

9.Husa de ploaie: O husa de ploaie este importantă pentru a proteja copilul și caruciorul în timpul ploilor sau condițiilor meteorologice nefavorabile.

10.Încălzitor pentru sticle sau biberon: Dacă utilizați biberonul sau sticla pentru hrănirea copilului, un încălzitor portabil poate fi util pentru a încălzi lichidele în timpul plimbărilor.

11.O jucărie care se prinde de mâner: Pentru a menține bebelușul distras și fericit în timpul plimbărilor, puteți atașa o jucărie de prins de carucior.

Este important să alegeți accesorii care se potrivesc tipului de carucior pe care îl aveți și care răspund nevoilor specifice ale copilului și ale părinților. Accesoriile pot face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută atunci când utilizați un carucior pentru copii.

În magazinele ErFi sau pe erfi.ro găsiți o gama variată de accesorii esențiale pentru cărucioare copii, atât accesorii de tip universal, cât și accesorii specifice fiecărui brand în parte.Recente pe Ok! Magazine

Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg
porti protectie copii jpg
Canotorii români4 jpg
okmagazine ro (1) jpg
OKMagazine (3) (5) jpg
pexels alan antony 18470972 jpg
Victoria Beckham, Getty (2) jpg
dieta jpg
Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024 jpg
Kelly Osbourne, Getty jpg
cristian onetiu imperiul leilor jpg
Car 15 poza principala jpg
Cum te poate ajuta un încărcător să ți îmbunătățești activitatea zilnică  Top 4 modele de acumulatori de care ai nevoie să îți încarci gadgeturile min jpg