Stilul tău de viață are un aliat în Juice Plus+

23 februarie, 2023
JP+ header 2 interior jpg

Un nou produs pe piața din România pentru un plus+ de imunitate: Omega+

Te confrunți cu stări de oboseală, răceli sau gripe? Se întâmplă ca acestea să fie din ce în ce mai dese în sezonul rece? Atunci este posibil să ai un sistem imunitar scăzut. Un astfel de organism este predispus la îmbolnăviri frecvente și o stare generală proastă. În schimb, un corp puternic este capabil să se apere de orice atac extern venit din partea bacteriilor, a paraziților și chiar a celulelor maligne. De aceea este important să adoptăm un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și să ținem aproape câțiva aliați de bază în lupta pentru sănătate. Un astfel de aliat este și Omega+ Blend de la Juice Plus+, unul din cele mai noi produse lansate pe piața din România.

Un sistem imunitar puternic pentru o viață pe plus+

“Inspirăm și educăm oamenii în a avea un stil de viață echilibrat și sănătos” - aceasta este deviza sub care Juice Plus+ operează de mai bine de 25 de ani în nutriție și wellbeing, regăsindu-se în aproape 30 de țări din întreaga lume. De asemenea, iarna aceasta brandul face un pas important și își mărește portofoliul de produse pe piața din România cu un supliment alimentar mult așteptat, pe bază de plante, cu multiple beneficii, care susține activ un stil de viață sănătos. Juice Plus+ Omega+ Blend este un amestec derivat din fructe și uleiuri din alge și semințe, recomandat tuturor persoanelor care doresc să își întărească imunitatea, să aibă grijă de părul, unghiile și tenul lor sau celor care vor să își completeze cu succes necesarul zilnic de nutrienți și vitamine. Astfel, Omega+ Blend este adiția perfectă în gama de produse Juice Plus+: suplimente alimentare avantajoase, de înaltă calitate, pe bază de plante și bazate pe știință.

Imunitate pe plus + cu Omega+ Blend

Un sistem imunitar puternic este crucial în zilele noastre, astfel încât acesta să ne poată apăra de boli și bacterii. Omega+ Blend conține, printre altele, acizi grași Omega-3, Omega-7 și Omega-9, zinc și vitamina D, toate contribuind la o imunitate întărită. Acest amestec de capsule susține și sănătatea inimii, îmbunătățește aspectul pielii și favorizează funcțiile cognitive.

Include acizi grași Omega-3, Omega-7 și Omega-9 în dieta ta zilnică pentru a-ți susține sistemul imunitar prin reducerea inflamațiilor și întărirea membranelor celulelor care te protejează împotriva factorilor patogeni externi.

De asemenea, zincul și vitamina D joacă roluri importante în stimularea acestuia: zincul activează celulele care apără organismul, iar vitamina D reglează producția de peptide antimicrobiene, care reduc riscul infecțiilor.

JP+ header 2 interior jpg

100% vegane și sustenabile

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de pește. Cu toate acestea, capsulele pe bază de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originală a acizilor grași Omega-3 EPA și DHA), ulei de boabe de cătină și ulei de semințe de șofrănel. Astfel, formula nu conține deloc pește. Nu numai că este o alternativă sustenabilă la uleiul de pește, ci nici măcar nu prezintă gust sau miros de pește - amestecul Omega+ este 100% vegan, bazat pe surse originale.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a unei vederi sănătoase. Acizii grași EPA și DHA sprijină funcționarea normală a inimii*. De asemenea, Omega+ Blend promovează o dietă pe bază de plante și un stil de viață activ, îmbunătățind funcțiile creierului și inimii, susținând frumusețea, sprijinind acuitatea vederii și ajutând în procesul de îmbătrânire sănătoasă. Juice Plus+ a eliminat peștele și a trecut direct la alge, aceasta fiind cea mai bună sursă naturală de acizi grași Omega-3 - rapid, ușor și sustenabil.

*Efectul benefic se obține consumând zilnic 250 mg de DHA sau DHA și EPA.

Beneficii pe plus+

”Plus”-ul din amestecul Omega+ constă în introducerea zincului, vitaminei D și fitonutrienților. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a dinților (vitamina D), sinteza normală a ADN-ului, funcția cognitivă normală, menținerea unei bune vederi, sinteza normală a proteinelor și metabolismul normal al acizilor grași (zinc) și contribuie la sănătatea părului, pielii și unghiilor (zinc). Așadar, Juice Plus+ s-a asigurat că e mult mai simplu să ai grijă de tine!

Sănătos, delicios și hrănitor

Fiind un supliment pe bază de plante, Omega+ Blend înlocuiește mirosul și gustul de pește cu arome de șofrănel, cătină și alge. Toate produsele din această gamă includ ingrediente derivate din alimente reale și nutrienți pe bază de plante. Amestecul Omega+ este 100% vegan, nu conține gluten și nici ingrediente modificate genetic.

Liza Pepple, Director Product Innovation Juice Plus+: “Suntem întotdeauna în căutare de modalități prin care să inovăm și să ne îmbunătățim produsele, iar Omega+ Blend nu face excepție. Prin noua gamă de produse, ne asigurăm că vom continua să contribuim la starea de bine a clienților noștri în cel mai eficient mod posibil. La Juice Plus+ credem în a merge până la capăt pentru a ne asigura că toată lumea beneficiază de suplimente alimentare de înaltă calitate, vegane și care nu sunt testate pe animale. ”

Omega+ Blend este disponibil în recipiente cu 120 de capsule, la 205.25 lei/lună, în magazinul online Juice Plus+.

Despre Juice Plus+

Compania Juice Plus+ este o companie globală de sănătate și wellness, cu misiunea de a inspira o viață sănătoasă în întreaga lume. Acesta operează în aproape 30 de țări la nivel internațional și este susținută de o comunitate formată din peste 200.000 de parteneri independenți de vânzări și peste un milion de clienți.

Juice Plus+ este prezentă în România din anul 2020.Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg