Sting revine în România

23 februarie, 2011
poster sting jpeg

Artistul va susţine un nou concert în Capitală, pe 6 iunie, în cadrul turneului „Symphonicity“. Fanii îi vor putea asculta cele mai cunoscute hituri într-o nouă versiune, reorchestrate pe un aranjament simfonic.

Artistul va susţine un nou concert în Capitală, pe 6 iunie, în cadrul turneului „Symphonicity“.

Sting, acompaniat de un band live şi de o orchestra simfonică, îşi va prelungi vara aceasta celebrul turneu mondial „Symphonicity“ în Europa. După nenumărate concerte sold-out susţinute în America de Nord, Europa şi Australia, turneul îşi va completa programul cu noi show-uri în Franţa, Germania, Italia şi Europa de Est.

Fanii îi vor putea asculta cele mai cunoscute hituri într-o nouă versiune, reorchestrate pe un aranjament simfonic. Astfel, piese din perioada colaborării sale cu trupa Police, ca „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Roxanne“, „Next To You“, „Every Breath You Take“, dar şi cele din timpul carierei solom, precum „Englishman in New York“, „Fragile“, „Fields Of Gold“ ori „Desert Rose“ beneficiază de un nou sound, artistul fiind acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).

image

Turneul mondial este promovat la nivel international de Live Nation si produs de RZO Entertainment, in asociere cu Universal Music Management & Productions.

Concertul de la Bucureşti de pe 6 iunie este organizat de Emagic, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile începând de vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro, sau în reţeaua magazinelor Diverta. Preţul biletelor variază între 135 şi 395 de lei.

image

Foto: Emagic



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg