Sting revine în România

23 februarie, 2011
poster sting jpeg

Artistul va susţine un nou concert în Capitală, pe 6 iunie, în cadrul turneului „Symphonicity“. Fanii îi vor putea asculta cele mai cunoscute hituri într-o nouă versiune, reorchestrate pe un aranjament simfonic.

Artistul va susţine un nou concert în Capitală, pe 6 iunie, în cadrul turneului „Symphonicity“.

Sting, acompaniat de un band live şi de o orchestra simfonică, îşi va prelungi vara aceasta celebrul turneu mondial „Symphonicity“ în Europa. După nenumărate concerte sold-out susţinute în America de Nord, Europa şi Australia, turneul îşi va completa programul cu noi show-uri în Franţa, Germania, Italia şi Europa de Est.

Fanii îi vor putea asculta cele mai cunoscute hituri într-o nouă versiune, reorchestrate pe un aranjament simfonic. Astfel, piese din perioada colaborării sale cu trupa Police, ca „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Roxanne“, „Next To You“, „Every Breath You Take“, dar şi cele din timpul carierei solom, precum „Englishman in New York“, „Fragile“, „Fields Of Gold“ ori „Desert Rose“ beneficiază de un nou sound, artistul fiind acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).

image

Turneul mondial este promovat la nivel international de Live Nation si produs de RZO Entertainment, in asociere cu Universal Music Management & Productions.

Concertul de la Bucureşti de pe 6 iunie este organizat de Emagic, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile începând de vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro, sau în reţeaua magazinelor Diverta. Preţul biletelor variază între 135 şi 395 de lei.

image

Foto: EmagicRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG