Studio 20, dublu câştigător al premiilor europene YNOT Awards

25 septembrie, 2015
ET9A6106 Edit jpeg

Studio-ul de videochat a câştigat, miercuri, trofeele oferite la categoriile „Best Emerging Studio” şi „Best Live Cam Model” la gala premiilor YNOT ce s-a desfăşurat în Praga.

image

Premiile Ynot Awards reunesc, în cele 33 de categorii, jucători de top din domeniul industriei de entertainment. Meritul pentru „Best Live Cam Model” îi aparţine modelului Raquelle Diva, ale cărui experienţă şi profesionalism fac Studio 20 şi mai apreciat atât în Europa, cât şi în Statele Unite.

Cea de-a cincea gală a premiilor ce promit a fi „Bigger, Better, Bolder” s-a desfăşurat în faţa a circa 500 de participanţi. „Aceasta este cea mai mare şi cea mai bună gală de premii din lumea B2B. ”, a declarat Jay Kopita, vicepreşedinte al YNOT Group LLC, înainte de eveniment.

„Premiile câştigate în această seară sunt, pentru noi, încă o motivaţie să lucrăm din ce în ce mai bine şi să demonstrăm că videochat-ul înseamnă profesionalism, seriozitate şi muncă. Ne bucurăm că Raquelle Diva ne-a onorat cu trofeul pe care l-a câştigat şi pe care l-a meritat, pentru că este extraordinară. Suntem mândri de echipa noastră!”, a declarat Robert Vanderty, manager-ul Studio 20.

Prezentările video şi schimbările de garderobă au condimentat evenimentul care a făcut ca nominalizaţii şi câştigătorii să fie impresionaţi de cele 90 de minute petrecute la National House of Vinohrady. Invitaţii surpriză au animat atmosfera, iar cocktail-urile au avut grijă de socializarea dintre participanţi.

Studio 20 se află deja la cea de-a treia gală de la care echipa a plecat laureată, după premiile Live Cam Awards din Barcelona şi GFY din Las Vegas. Atunci, Devious Angell a primit trofeul „Best Live Cam Model Personal Site”, iar Studio 20 a fost răsplătit cu titlul de „Best Live Cam Studio of the Year”.

Studio 20 are o experienţă de 15 ani în domeniul videochat-ului, timp în care a dezvoltat o echipă bine organizată, care are grijă ca modelele să aibă parte de condiţii de lucru la cele mai înalte standarde, dar, cel mai important, a reusit sa arate lumii că modelele pot câştiga mai mulţi bani folosind o abordare glamour în locul uneia adult. Studio 20 a ieşit în evidenţă pe piaţa românească pentru că a adoptat o atitudine transparentă, care nu lasă loc pentru riscuri sau informaţii eronate.

De asemenea, Studio 20 oferă şi o franciză în domeniul videochat-ului, dar şi consultanţă de-a lungul procesului deschiderii unui studio. Printre beneficiile de care se bucură modelele, se numără consilierea de imagine, programul de lucru flexibil, spaţiul pentru relaxare, dar şi un colectiv tânăr. În prezent, Studio 20 are două sedii în Bucureşti şi unul în Cluj-Napoca. Cele mai cunoscute modele ale studio-ului sunt Devious Angel, Sasha Red, Nicole Delight şi Raquelle Diva.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg