Stylish până în ultimul moment! Cum arată Jessica Alba în ultimele săptămâni de sarcină?

Acum câteva zile, actrița în vârstă de 36 a dezvăluit că cel de-al cincilea membru al familiei sale va fi un băiat. Este, așadar, o perioadă foarte incitantă pentru Jessica și soțul ei, Cash Warren, pregătindu-se pentru venirea pe lume al primului lor băiețel.

Jessica Alba e însărcinată cu al treilea copil

A luat câteva kilograme pe timpul sarcinii, așa cum e normal de altfel, însă Jessica reușește să arate la fel bine și de stylish ca oricând. A avut grijă să îmbrace haine maternale care îi flatează silueta, nu s-a ascuns în haine baggy, așa cum obișnuiesc multe mămici pe timpul sarcinii lor.

Un outfit extrem de stylish!

Drept exemplu, zilele trecute, actrița a fost surprinsă de paparazzi pe când umbla pe străzile din Los Angeles, îndreptându-se spre diferite întâlniri de afaceri. Cu această ocazie, Jessica purta un outfit extrem de stylish, chiar dacă era compus din piese vestimentare foarte lejere.

Cool mommy!

Ea a mixat un top alb, mulat pe burtica deja proeminentă, o pereche de pantaloni nude, o bluză și un cardigan într-o nuanță superbă de roz pudrat, asortat la încălțările joase, de catifea. Și-a completat look-ul cu câteva lănțișoare aurii, o geantă mare și o pereche de ochelari de soare. Nouă ne place outfitul ei, vouă?

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA