Summer Fashion: Anki Permoda

Propunerile vestimentare pentru vară ale Andreei Voinea sunt de-o eleganţă nobilă, pretabile evenimentelor speciale.

Cea mai nouă colecţie semnată de designerul atelierului de creaţie Anki Permoda mizează pe o cromatică variată de tonuri mature, dar luminoase, care împreună oferă colecţiei o subtilă influenţă glamour, cu un aspect modern şi impozant.

Colecţia continuă studiul asupra senzualităţii, amprenta definitorie pentru brandul dezvoltat de Andreea Voinea.

   

Materialele de cea mai înalta calitate, nuanţele elegante şi culorile puternice oferă un caracter dinamic, un imbold de energie inspirat de începutul sezonului cald şi apropierea sezonului rece.

”Cu fiecare nouă colecţie, misiunea Anki Permoda merge dincolo de a croi perfect o rochie de calitate. Ne propunem să rafinăm experienţa de-a purta o rochie şi să o transformăm într-o atitudine şi un stil de viaţă în sine”, declara Andreea Voinea, designer-ul atelierului de creaţie Anki Permoda.

 

Pentru vara lui 2017, propunerile Anki Permoda sunt rochiile de ocazie în nuanţe pastelate, din materiale delicate care pun în valoare feminitatea şi elegantă femeii ce le poartă. Piesele de rezistenţă rămân, ca în fiecare an, rochiile lungi, de seară, din materiale fluide, cu o cădere amplă, îmbogăţite prin aplicaţii opulente de perle sau pene naturale.

 

Întreaga colecţie Anki Permoda va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Galatescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA