Summer Fashion: Montiago

Un stil modern, eclectic, cu acea tuşă a eleganţei italieneşti. Încearcă-l şi tu!

Pentru MONTIAGO – un multibrand cu primul magazin deschis în Palas Mall (Iaşi) – totul poartă amprenta stilistică şi calitativă: MADE IN ITALY. Asta spune tot despre valoarea propunerilor brandului, pentru fiecare sezon. Vara lui 2017 înseamnă multă culoare, mai ales tonuri intense: roşu, albastru, galben, verde, studiu elaborat de cămăşi, un prim argument absolut al casei: rochiile sunt lungi sau foarte scurte, bluzele sunt romantice, dantelele sofisticate, dar abordabile şi volanele le transformă în poveşti vii, intervenţiile de piele şi de denim sunt multiple, moderne şi foarte complexe.

  

Femeia MONTIAGO- SUMMER 2017 este elegantă, romantică, cosmopolită, rafinată, dinamică şi foarte modernă.

Sezonul de toamna o să scoată la iveală tonurile de burgund şi verde kaky, mult one-color: negru, alb sau brunuri complexe. Extrem de multă piele, prelucrată autentic: MADE IN ITALY. Denimul se menţine dar devine mai sofisticat cu multe accente de perle, pietre sau piele. Presifonatul reapare în prim-plan de la pantaloni de explorare urbană la rochiile pop, de la gecile încreţite savant, la bluzele pline de surprize. Sezonul viitor se anunţă ca o continuă reinventare şi o cutie de surprize stilistice inepuizabilă, totul însă calitativ superior, cu pasiunea pentru stilism smart şi calitate înalta specifică brandurilor: MADE in ITALY.

   

Pentru MONTIAGO, special pentru show, piesa cheie este Caftanul sau poncho-ul extins. Întreaga colecţie este o suma de interpretări inedite: de la African la New-York-ez, de la Mexican – la Caraibean, al acestui cel mai perfect şi interşanjabil produs al verii. El poate să ne însoţească peste tot: de la plimbările pe înserat, la apus, pe malul mării şi până la cele mai exclusiviste petreceri de vacanţă, de la mersul pe cele mai cool plaje ale lumii şi până la expediţiile în oraşele interesante pe care dorim să le explorăm în vacanţă. Caftanul/poncho-ul este un produs ce nu trebuie să lipsească din garderoba de vară, mai ales de croazieră, a nici unei femei.

Întreaga colecţie Montiago va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA