Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams

26 mai, 2023

Un nou nume important se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo.

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png

Festivalul Summer in the City se va reconfigura în ceea ce privește datele în care va avea loc (18-19 august), precum și lineup-ul evenimentului, adăugând un nou nume important pe lista celebrităților internaționale care vor urca pe scena în fața publicului din Capitală: multipremiatul artist internațional Jason Derulo!

Concertul reprogramat al lui Robbie (1) png

Acesta se va alătura artiștilor deja anunțați: Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentulu: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry și alții care vor fi anunțați în cel mai scurt timp!Vedetă incontestabilă a Instagramului cu 27 de milioane de urmăritori, premiat cu 14 discuri de platină, artist de succes și antreprenor, Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici și iubiți soliști din peisajul pop global. Single-ul său "Watcha Say” a fost vândut în peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, aducându-i numeroase premii internaționale, hit-uri iconice și colaborări memorabile. Ultima sa “performanță” reprezintă statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit bărbat din lume!

Concertul reprogramat al lui Robbie (1) jpg

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams deține GuinessWorld Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului, dar și din istorie.

unnamed png

Noile date anunțate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august vor da posibilitatea fanilor să își păstreze biletele și abonamentele achiziționate până în momentul de față!

Biletul /abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie pentru data de 18 august, când Jason Derulo va aduce un extraordinar show în fața publicului din Capitală. Pentru mai multe întrebări și răspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro  sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participă la evenimentul Summer in the City și fă parte dintr-o experiență memorabilă.  Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg