„Sunt un mic ticălos”, cel mai aşteptat film animat

3 ianuarie, 2011
logo odeon home ent color alpha 23 png

Încasările impresionante pe care le-a înregistrat în Statele Unite şi povestea înduioşătoare care a cucerit publicul din întreaga lume sunt două dintre motivele pentru care nu trebuie să ratezi această peliculă animată, care va fi lansată pe DVD pe 2 februarie. Filmul 3D, bazat pe povestea creată de Sergio Pablos şi pe scenariul scris de Cinco Paul şi Ken Daurio, a făcut furori peste Ocean. „«Sunt un mic ticălos» este amuzant, plin de energie şi a fost animat cu o indiscutabilă pricepere în utilizarea tehnologiei 3D. Iar rezultatul este la fel bine primit ca o vizită într-un parc de distracţii”

Încasările impresionante pe care le-a înregistrat în Statele Unite şi povestea înduioşătoare care a cucerit publicul din întreaga lume sunt două dintre motivele pentru care nu trebuie să ratezi această peliculă animată, care va fi lansată pe DVD pe 2 februarie. Filmul 3D, bazat pe povestea creată de Sergio Pablos şi pe scenariul scris de Cinco Paul şi Ken Daurio, a făcut furori peste Ocean. „«Sunt un mic ticălos» este amuzant, plin de energie şi a fost animat cu o indiscutabilă pricepere în utilizarea tehnologiei 3D. Iar rezultatul este la fel bine primit ca o vizită într-un parc de distracţii”, a declarat unul dintre criticii americani de film. Dar nu trebuie să-l crezi pe cuvânt, ci te vei putea convinge de spusele acestuia doar vizionând şi tu filmul! Va fi disponibil pe DVD din 2 februarie!

Jason Segel, actorul care interpretează vocea lui Vector, vine în completarea declaraţiilor admiratorilor filmului: „Este cu adevărat amuzant! Foarte drăguţ, minunat chiar! M-a făcut să plâng, nu glumesc. Sunt tare mândru de felul cum a ieşit! Întreaga familie poate vedea filmul pentru că se adresează atât celor mici, cât şi adulţilor. Sunt poante pentru fiecare, sunt scene care pot stârni râsul fie că ai câţiva anişori, fie că eşti matur.” Şi dacă tot nu eşti convins că „Sunt un mic ticălos” nu trebuie să-ţi lipsească din colecţia ta video, actorul Jason Segel îţi va prezenta argumentele lui: „Când interpretezi doar vocea unui personaj şi nu eşti condiţionat de limitele propriului trup, ai o libertate mult mai mare, poţi întruchipa orice creatură. Eu, întocmai ca restul actorilor implicaţi în acest proiect, am primit la început o schiţă a personajului interpretat. Eu mi l-am pus pe Vector pe birou, ca să-l văd tot timpul şi să-mi fie mai uşor să-mi închipui ce voce să-i «construiesc» personajului meu.

În copilărie, am fost luat în râs de către ceilalţi copii din cauza înălţimii mele. Eram un uriaş destul de ciudat! Eram înalt şi foarte slab, motiv pentru care copiii făceau glume pe soama mea. Ei bine, Vector a trăit experienţe asemănătoare cu ale mele. Şi el a fost luat peste picior, iar toate acţiunile lui au la bază sentimentul de vulnerabilitate pe care l-a avut cândva. Cel puţin asta e perspectiva din care am încercat eu să-l abordez. El consideră că are ceva de dovedit întregii lumi şi nu-şi găseşte liniştea până nu-i câştigă pe toţi de partea sa. Acesta e unghiul din care am privit eu acest personaj. Şi chiar m-am simţit minunat în timp ce l-am interpretat pe Vector! A fost foarte distractiv!

Mi-aş dori să se facă o continuare a filmului! Lucrul la «Despicable Me» a fost o experienţă extraordinară! Producătorii şi regizorii au fost foarte deschişi şi ne-au lăsat să facem aproape tot ce ne-a trecut prin minte, tot ce am considerat noi că ar fi amuzant. Să tot munceşti în asemenea condiţii! Ne-au angajat pentru că au apreciat valoarea noastră şi tocmai de aceea ne-au lăsat să dăm frâu liber imaginaţiei noastre. Cum să nu te simţi preţuit în acest caz?!”

2 februarie

Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand

Chris Renaud

Pierre Coffin

Cinco Paul

Sergio Pablos

Ken Daurio

Filmul „Sunt un mic ticălos” este distribuit de Odeon

image


Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg