Super HOT! Riri, într-o rochie de mătase, fără sutien!

Citeste tot despre:

, ,

Face ce face și reușește să captiveze privirile tuturor celor din jur. Dacă ieri a luat parte la premiera londoneză a celei mai recente pelicule, după miezul nopții a fost prezentă la un after-party al acestui eveniment.

Riri obișnuiește să nu poarte sutien

Cum s-a prezentat? În stilul ei caracteristic, într-o ținută extrem de stylish, dar totodată sexy, care i-a pus în valoare toate atuurile ei fizice. Adică, a renunțat la creația Giambattista Valli, cu care a uimit pe parcursul zilei, pentru o rochie mult mai sexy, de mătase, sub care nu a purtat lenjerie intimă, lăsându-și nurii la vedere. Acest outfit a fost semnat de brandul Nili Lotan, iar prețul rochiei a fost de 525 de lire sterline.

Rihanna, la after party-ul filmului ”Valerian and the City of a Thousand Planets”

Petrecerea a avut loc la St. Martins Lane Hotel, iar Riri a creat furori de când a ajuns. A fost suficient pentru a se apleca atunci când a coborât din mașină pentru ca paparazzi s-o surprindă în cele mai incitante cadre. Ipostaze care, evident, au ajuns pe rețelele de socializare și-au creat o adevărată isterie în rândul fanilor internauți.

foto: Twitter, Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA