Super sexy! Soţia lui Bogdan Vlădău a făcut furori la o petrecere Vogue Italia FOTO

2 octombrie, 2018
1 gina chirila fotomodel jpg jpeg

Înainte de-a se face cunoscută în ţară, Gina Chirilă a făcut carieră pe în moda internaţională. Iat-o la unul dintre cele mai şic evenimente.

Frumuseţea ei este cunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare, iar de curând celebrul fotomodel Gina Chirilă a fost invitat la petrecerea dată de prestigioasa revistă Vogue Italia în cinstea sărbătoririi a 60 de carieră a cântăreţei Mina. Petrecerea, care a avut loc la Milano, la Cinema Manzoni, a strâns în acelaşi loc alte nume grele din industria frumuseţii: Mădălina Ghenea, Sara Sampaio, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Giampaolo Sgura, Natasha Poly, Jeremy Scott şi multe alte supermodele şi designeri celebri.

Printre proiectele internaţionale ale Ginei Chiliră se numără şi recenta ei colaborare cu celebrul fotograf Marco Glaviano, cel care a descoperit-o şi pe Cindy Crawford.

„Ne-am cunoscut când eram în Capri, lucram pentru Roberto Cavalli. În acelaşi timp, în Milano, era casting pentru brandul Lyla Dumont, dar eu nu am putut participa. Cu toate astea, am obţinut colaborarea după ce au văzut fotografiile de la agenţia mea din Italia. Ştiam că Marco e un fotograf foarte important şi m-am bucurat foarte mult că o să mă pozeze el. Ulterior am păstrat legătura şi am făcut şi alte proiecte împreună. Am pozat pentru un brand de bijuterii din Milano şi Portofino şi am făcut şi poze pentru galeriile lui din lume”, a declarat Gina Chirilă.

Mai mult, una din pozele Ginei făcute de Glaviano se va regăsi în curând şi în expoziţiile lui din St. Barts, Miami şi New York.Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}