Supermodelele au defilat în colecția Balmain pe podiumul newyorkez!

Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Ann-Sofie Johansson, Olivier Rousteing, Dudley O'Shaughnessy, Gigi Hadid
Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Ann-Sofie Johansson, Olivier Rousteing, Dudley O’Shaughnessy, Gigi Hadid

Seara trecută, pe Wall Street din New York, colecția Balmain x H&M a fost prezentată în premieră mondială pe podium, în fața unui public format din numeroase celebrități. Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley și Alexa Chung s-au aflat printre invitații care au urmărit în exclusivitate prezentarea colecţiei plină de strălucire, captivantă și bogată în detalii, concepută de Olivier Rousteing. Aceasta va fi disponibilă în 250 de magazine din întreaga lume, precum și online, începând cu data de 5 noiembrie 2015.

Joan Smalls
Joan Smalls

Evenimentul de aseară a fost la fel de îndrăzneț și de impresionant precum creațiile lui Rousteing, îmbinând moda și muzica pentru a sărbători lansarea colecției într-un cadru având ca temă de inspiraţie o staţie de metrou futuristă. După avanpremiera exclusivă a clipului campaniei, a cărui protagonistă este Kendall Jenner, trupele de dans au animat invitaţii pentru prezentarea în care au defilat modele precum Gigi și Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss și Joan Smalls.

Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Ophelie Guillermand, Olivier Rousteing, Dudley O'Shaughnessy, Constance Jablonski, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Benjamin Benedek
Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Ophelie Guillermand, Olivier Rousteing, Dudley O’Shaughnessy, Constance Jablonski, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Benjamin Benedek

După prezentarea de modă, formaţia Backstreet Boys a surprins mulțimea cu un spectacol live exclusiv ce a insuflat energia specifică ritmurilor anilor ’90. Publicul, din care au făcut parte vedete și reprezentanți ai presei de modă, a intrat în atmosferă și a sărbătorit dinamismul #HMBalmaination până târziu în noapte. Toți fanii din întreaga lume au fost invitați să urmărească live evenimentul prin aplicația Periscope sau pe rețelele sociale cu hashtag-ul #HMBalmaination.

Diane Kruger
Diane Kruger

„Pentru mine, seara aceasta a fost un vis devenit realitate. Energia și ritmul sunt nemaipomenite, iar concertul exclusiv Backstreet Boys pentru Balmain x H&M a fost incredibil. Sunt onorat să colaborez cu H&M, iar această lansare este un eveniment pe care nu îl voi uita niciodată”, a declarat Olivier Rousteing, Director de Creație la Balmain.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio

„Lansarea a reprezentat o reflecție autentică a colecției Balmain x H&M, plină de energie, optimism și strălucire. A fost o experiență unică în viață și suntem nerăbdători să împărtășim această senzație cu clienții noștri din întreaga lume odată ce colecția va fi disponibilă în magazine”, a afirmat Ann-Sofie Johansson, Director de Creație la H&M.

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA