Surorile Hadid, pictorial nud pentru Vogue!

Citeste tot despre:

, ,

Numele Hadid a făcut istorie în lumea modellingului! Începând cu Yolanda, mama lor, și continuând cu fiicele Gigi și Bella, dar și cu tânărul Anwar, numele ”Hadid” e din ce în ce mai prezent în revistele de profil.

Recent, surorile Gigi și Bella Hadid au acceptat să pozeze extrem de sexy pentru un nou număr al revistei Vogue, ediția britanică. În fotografiile alb-negru realizate cu această ocazie, Gigi (22) și Bella (21) apar complet goale, una în brațele celeilalte.

E inutil să spunem cât de sexy sunt fetele Hadid, căci cele două au făcut o carieră din modul în care arată. După cum era de așteptat, acest shooting n-a fost ratat de fanii lor, aceștia arătându-se extrem de încântați de ceea ce văd.

Cu această ocazie, surorile Hadid au dat și un interviu despre relația dintre ele și au recunoscut că sunt foarte protectoare una vizavi de cealalată. ”Ea e singura persoană din cauza căreia pot deveni foarte agresivă. Mă face atât de mândră. Aș face orice pentru ea”, a declarat Gigi Hadid despre sora sa, Bella.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA