Surprinzătoarea J Lo! Artista și antreprenoarea lansează un nou produs: o gamă de cocteiluri apetisante

5 aprilie, 2023
Jennifer Lopez lansează cocteilurile Delola jpg

Jennifer Lopez intră și mai profund în lumea afacerilor, căci artista profită la maxim de notorietatea sa și își clădește un imperiu.

Ambițioasa cântăreață latino a anunțat lansarea unei noi firme, compania ”Casa Delola”, prin care își va comercializa noile produse inedite. J Lo lansează o gamă fabuloasă de cocteiluri unice prin gust, calitate, gata de a fi savurate de persoanele care sunt atente la lista de ingrediente din băuturi.

Fiind o femeie preocupată de sănătate și siluetă, Jennifer Lopez aduce în piața industriei băuturilor alcoolice un produs foarte interesant, cu puțini coloranți și puține calorii. Mulți oameni evită cocteilurile din cauza faptului că au foarte multe calorii, iar siropurile cu care se fac sunt adesea chimice.

Ei bine, Delola vrea să schimbe tot. Jennifer Lopez lansează o gamă premium de cocteiluri alcoolice, făcute însă din plante, care nu conțin gluten și nici multe calorii. Cocteilurile se pot bea direct din sticlă, căci sunt îmbuteliate în sticle foarte atrăgătoare. Ocazie cu care ingenioasa antreprenoare a și făcut o ședință foto de promovare a produsului.

Jennifer Lopez lansează cocteilurile Delola (2) jpg

Jennifer Lopez are toate șansele să dea lovitura în afaceri cu această linie de băuturi. Artistei îi merge perfect, face bani din reclame, are propriul studio de înregistrări, propria linie de produse de îngrijire a pielii, este pe cai mari și nu ne-am mira s-o vedem în Forbes.

Deocamdată, cocteilurile Delola vin în trei variante de lansare: BELLA BERRY SPRITZ, cu fructe de pădure, hibiscus și vodcă premium; un cocteil corpolent, cu note de fructe de pădure roșii, hibiscus și citrice. PALOMA ROSA SPRITZ, făcut cu grapefruit, floare de soc și tequila premium; cocteil cu note de grapefruit copt, delicios, floare suculentă de soc și un strop de sare. Și L'ORANGE SPRITZ făcut cu portocale, fructul pasiunii și amaretto premium; acest cocteil amintește de spritz-urile italiene cu note de fructe delicioase, perfect echilibrate de amaretto.

Cocteilurile Delola vor fi disponibile în sticle mari, dar și mici. La 375 ml sau la 750 ml.

Compania patronată de Jennifer Lopez are planuri mărețe: anul acesta, să se extindă în SUA, iar de la anul, în întreaga lume.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg