Surpriză! Miss Argentina și Miss Puerto Rico 2020 s-au căsătorit

2 noiembrie, 2022
Mariana Varela și Fabiola Valentín, Instagram (4) jpg

Cuplul s-a cunoscut chiar la concursul de frumusețe din 2020.

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au căsătorit. Miss Argentina și Miss Puerto Rico și-au expus jurămintele în online, acolo unde au distribuit un video cu momente reprezentative pentru relația lor.

Mariana Varela și Fabiola Valentín, Instagram (1) PNG

”Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special.”, au notat tinerele.

Videoclipul conține imagini de la începutul relației lor, inclusiv excursii în care au fost, filmări pe plajă, momente legate de cererea în căsătorie. Apoi le vedem îmbrăcate în alb, celebrându-și uniunea la Biroul de Căsătorii din San Juan, Puerto Rico.

”Am fost foarte discrete, însă astăzi e o zi specială”, au marcat ele ziua de 28.10.2022, adăugând emoji-uri siropoase sub formă de inimi, inele și steluțe.

Multe dintre femeile prezente la concursul de frumusețe unde s-au cunoscut în 2020 le-au felicitat și le-au transmis mesaje de sprijin.

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020 și au rămas prietene și după finalul competiției. Adesea publicau fotografii împreună, dar nimeni nu prevedea deznodământul.

Mariana Varela a reprezentat Argentina la Miss Univers în 2019 și s-a clasat în primele 10 la Miss Grand International 2020. Și soția sa a ajuns la același concurs tot în Top 10. Fabiola Valentín colaborează cu mai multe agenții de modeling, inclusiv cu una din Miami.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Carmen Bruma
Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}