Surpriză neaşteptată la Survivor România 2021. Noi concurenţi intră în competiţie atât în echipa Faimoşilor, cât şi în echipa Războinicilor

24 februarie, 2021
1 concurenti noi survivor romania 2021 jpg jpeg

S-a aflat! Noi concurenţi intră în competiţia Survivor România 2021. După eliminarea Simonei Hapciuc din show, o serie de reacţii din partea Faimosilor, dar şi a Razboincilor au apărut. Iată cum au comentat aceştia, dar şi ce schimbări apar acum!

Simona Hapciuc a explicat că nu avea cum să îşi ia rămas bun de la toţi concurenţii având în vedere că unii au propus-o spre eliminare fără un temei, doar pentru a o da afară în urmă unei alianţe făcute între ei. "Da, îmi pare rău că am ieşit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente şi dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pentru a-şi alimenta ei orgoliul şi răutatea, atunci traseul meu în competiţie ar fi fost unul lung şi plin de succese."

Sebastian Chitoşca s-a simţit jignit de Simona Hapciuc

Sebastian Chitosca este cel care s-a simţit jignit de gestul Simonei şi a declarat că nu se face acest lucru. "La final a făcut o faza foarte urâtă." Însă, Zannidache l-a completat şi a spus că i se pare deplasată reacţia Simonei întrucât era un Consiliu de Eliminare şi acolo s-a decis trimiterea spre eliminare a concurenţei. "Mulţi vorbesc despre, hai să fim o echipa, dar s-a făcut o analiză de consiliu, apoi veniţi voi cu becul, aprindeţi becul,că şi când noi nu ştiam." Jador a fost şi el de părere că Simona este un om răutăcios :"Are ura în suflet, e un om răutăcios."

Noi concurenţi la Survivor România 2021

Insa vestea cea mai importanta a zilei pentru Faimosii si Razboincii de la Survivor Romania a venit din partea prezentorului competitiei, Daniel Pavel care a anuntat venirea unor noi concurenti in cadrul concursului. Ambele echipe, cum au auzit anuntul, au fost in delir, mai ales ca si Faimosii si Razboincii au nevoie de forte proaspete pentru a face fata competitie. Oboseala si clinciurile din interiorul echipelor si-au spus deja cuvantul si venirea celor noi in competitie e ca o gura de aer proaspat ce ii va ajuta sa se echilibreze.

În afară de vestea sosirii unor noi concurenţi în cadrul emisiunii, pe care prezentatorul o va da în ediţia de joi a emisiunii, Daniel Pavel va mai veni cu o noutate pentru Războinici şi Faimoşi, ce îi va face pe aceştia să se bucure mult. Următoarea miză va fi importantă. Premiul de la jocul de recompensă îi va determina pe toţi să dea cât pot de mult în competiţie. Jador va fi cât pe ce să leşine de fericire. La finalul jocului de recompensă concurenţii vor avea de-a face cu un alt joc, unul de perspicacitate, unde se vor distra copios răspunzând la întrebări precum ”Câte cuvinte pe minut spune o femeie?”. Cine va câştiga râvnitul premiu de recompensă, precum şi cine vor fi noii concurenţi intraţi în competiţia Survivor România 2021 veţi putea afla în ediţia de joi a emisiunii, ce va începe de la ora 20:00 pe Kanal D.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg