Surpriză pentru 2016! Guns N’ Roses s-ar putea reuni

31 decembrie, 2015
axl rose slash jpg jpeg

Axl Rose şi Slash le pregătesc fanilor o reuniune de zile mari.

Axl Rose & Slash

Încă de când Slash a părăsit Guns N' Roses, în octombrie 1996, fanii trupei au sperat că renumitul chitarist şi alţi membri din componenţa originală a trupei se vor reuni. Iar ultimul show în care Axl Rose şi Slash au cântat împreună a avut loc pe 17 iulie 1993, la River Plate Stadium, în Buenos Aires. La cel mai recent turneu al trupei Guns N' Roses a participat doar Axl Rose - din grupul original.

Zvonurile despre această reunire a trupei californiene circulă de mulţi ani în presa internaţională şi se pare că în cele din urmă ele se vor confirma. Căci, potrivit mai multor surse, citate de billboard.com, Axl Rose şi Slash, membri fondatori ai trupei Guns N' Roses, vor cânta împreună la Coachella Music & Arts Festival, din statul american California, care va avea loc între 15-17 aprilie şi 22-24 aprilie.

Guns N' Roses, în formulă completă.

Trupa reunită ar fi, totodată, în negocieri cu mai mulţi promoteri pentru a cânta în 25 de stadioane de fotbal, în America de Nord, în vara lui 2016, iar prima reprezentaţie ar urma să fie în Las Vegas Arena, care ar urma să fie inaugurată pe 6 aprilie.

Totodată, se mai spune că trupa ar cere 3 milioane $ pentru un show, iar preţul unui bilet ar putea ajunge la 250-275 $.

Reprezentanţii trupei şi ai festivalului Coachella nu au putut fi contactaţi, până în acest moment, pentru a confirma reunirea formaţiei. Nici directorii care se vor ocupa de Las Vegas Arena nu au răspuns cererii de a face declaraţii pe această temă.

Însă reprezentanţi ai companiei Epiphone, parte a Gibson Guitar Corporation, au declarat că "informatorii" acesteia ţin încă în secret detaliile privitoare la reunirea formaţiei Guns N' Roses în formula: Axl Rose (voce), Slash (chitară), Duff McKagan (bas), Izzy Stradlin (chitară) şi Steve Adler (tobe).

Axl Rose

„Am auzit tot felul de zvonuri, de câteva luni, despre asta. Ceva se întâmplă, însă nu putem spune exact ce. Deşi multe reviste confirmă un turneu de reunire pentru 2017 sau cel puţin un show aniversar, nimeni din trupa originală nu a confirmat oficial. Între timp, Slash & The Conspirators vor concerta de Anul Nou în Las Vegas“, au spus reprezentanţii companiei, citaţi de alternativenation.net.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg