Surprize muzicale de la Patricia Kaas VIDEO

28 noiembrie, 2016
Patricia Kaas jpeg

La 4 ani dup─â albumul dedicat lui Edith Piaf, c├ónt─ârea┼úa francez─â revine ├«n for┼ú─â cu o colec┼úie de melodii foarte personale.

image

Ca un cadou oferit publicului ├«n ajunul ├«mplinirii a 50 de ani, Patricia Kaas revine ├«n for┼ú─â, dup─â albumul "Kaas chante Piaf", cu un nou album eponim, ├«n care ├«┼či exploreaz─â feminitatea.

Recent premiat─â ├«n Liban pentru ├«ntreaga carier─â, c├ónt─ârea┼úa francez─â recunoa┼čte c─â ┼či-a r─ârit apari┼úiile publice, prefer├ónd s─â se refugieze ├«n studio, unde, timp de un an, a preg─âtit o colec┼úie de melodii proprii - dup─â 13 ani de remake-uri ┼či cover-uri.

Primul c├óntec original produs ┼či lansat anul acesta de artista din Hexagon este "Le Jour et lÔÇÖheure", care deschide noul album, "Patricia Kaas" .

Mai comercial─â ┼či mai "en vogue" este piesa "Madame tout le monde", care beneficiaz─â de un videoclip de imagine, menit s-o reinventeze pe Kaas, regina cabaretului ┼či a pieselor cafe concert.

"Acest album reprezint─â o nou─â c─âl─âtorie a vie┼úii mele ┼či femeia care sunt ast─âzi, femeia care se simte bine ├«n pielea ei ┼či care se uit─â cu pl─âcere ├«n oglind─â. Dup─â 30 de ani de carier─â, nu mai exist─â bariere. Am dat fr├óu tuturor sentimentelor, tuturor g├óndurilor", spune Patricia Kaas despre al zecelea ei album de studio.

Fanii vor fi fericiţi să afle că, din ianuarie 2017, cântăreaţa va porni într-un nou turneu, în întreaga Franţă.Recente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg