Surprize, surprize la "Uite cine dansează"

11 aprilie, 2017
17883984 181192862399749 4965807157818924719 n jpg jpeg

Ediţia de ieri a show-ului de dans de la ProTV a fost plin de culoare şi momente inedite. Iată ce surprize le-au pregătit producătorii telespectatorilor.

image

Pe lângă cele două "zâne", Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, care s-au întrecut în cele mai spectaculoase ţinute, Cabral a impresionat cu outfitul său extrem de colorat. De data aceasta, "ciocolata" preferată a Mihaelei Rădulescu a devenit "fondata" emisiunii, datorită costumului său pastel.

"Mare scandal a ieşit. Eu zic somon. Ele spun corai. Ei spun roz", a comentat amuzat Cabral pe pagina lui de socializare.

image

Apoi, aveam să ne bucurăm de o surpriză neaşteptată, chiar pe ringul de dans: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au fost invitaţi să ofere publicului un moment coregrafic. Un vals care i-a pus într-o lumină nouă pe cei doi, care au plutit pe muzică cu graţia a doi oameni frumoşi şi îndrăgostiţi.

image

Vezi aici dansul lor

Din păcate, la finalul ediţiei, aveam parte şi de o surpriză mai puţin plăcută, chiar dacă previzibilă: plecarea unei echipe din concurs. E vorba despre cuplul format din Roxana Ionescu şi Andrei Mangra. Jive-ul lor n-a convins şi i-a trimis la duel, iar publicul a decis în favoarea cuplului Antonia şi Paolo Campigotto.

image

Vezi aici momentul decizieiRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg