Surprizele parfumate ale Sărbătorilor, de la Mysu: descoperă parfumurile care-i vor surprinde pe cei dragi de Crăciun

14 decembrie, 2021
1 whatsapp image 2021 12 05 at 15 26 33 jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unor idei de cadouri rafinate, originale, dar totodată accesibile ca preţ, care să-i surprindă pe cei dragi, lăsându-le o amintire de neuitat, alegerile perfecte te aşteaptă gata pregătite în lumea magică a parfumurilor Mysu Explorează varietatea esenţelor Mysu şi lasă-te purtat într-o călătorie în lumea misterelor, pentru a descoperi acea amprentă olfactivă inedită, potrivită pentru cadoul pe care îl cauţi.

Alegerea unui parfum pentru persoana specială din viaţa ta poate fi o misiune dificilă, dar şi fascinantă totodată, atunci când opţiunile te surprind prin rafinamentul şi creativitatea lor. Pentru că parfumurile Mysu vin cu o abordare proaspătă pe piaţa parfumurilor, propunând o diversitate de esenţe unice pentru el şi ea, produse din pasiune şi cu atenţie la detalii, în două game. Prima este colecţia cu care brandul s-a lansat acum mai bine de un an, vizând piaţa de parfumerie middle-market, dar întrunind caracteristicile unor produse de calitate superioară. Cea de-a doua gamă este colecţia de lux, cu ingrediente speciale şi un design mai elaborat, dezvăluindu-ţi aromele îndrăzneţe şi sofisticate în sticle tăiate în piatră preţioasă. Realizate împreună cu parfumieri de renume internaţional, ce dezvoltă esenţe pentru branduri consacrate, parfumurile Mysu din cele două game împletesc aromele fructat-florale şi orientale în combinaţii irezistibile, oferindu-ţi calitatea unui parfum de top la un preţ accesibil.

2 screenshot 2021 12 07 at 16 14 19 png png

Nu ştii ce cadou să alegi în tot acest joc seducător de note ameţitoare? Atunci Mysu vine în întâmpinarea ta cu o propunere tematică de Crăciun, aşa cum este Mysu Christmas Box, un aranjament creat în colaborare cu Kalani Flowers din crenguţe de brad natural, globuri de Crăciun, scorţişoară şi felii de lămâie deshidratate, cu un parfum din gama orientală, toate aşezate într-o cutie de catifea premium, care poate fi totodată o piesă de decor pentru masa festivă de Crăciun. Sau poţi alege unul dintre seturile gata ambalate – Rubin, Topaz şi Sapphire (pentru ea) şi Smarald şi Brilliant (pentru el), care întrunesc în cutia de cadou un parfum şi o cremă de corp sau un gel de duş în aceleaşi esenţe, pentru o persistenţă aproape dublă a parfumului ales. Iar surprizele de Crăciun de la Mysu nu se opresc aici. Intră pe www.mysuparfum.com şi, cu o comandă de minimum 350 de lei până la sfârşitul anului, intri automat în tombola care te poate duce în Dubai! Dar pentru că alegerea unui parfum este o experienţă senzorială aparte, descoperă mai întâi diversitatea produselor Mysu într-unul dintre magazinele brandului, prezent în 32 de locaţii din 17 oraşe ale ţării, aşa cum sunt Băneasa Shopping City în Bucureşti, Vivo! Mall în Cluj, Mall City Park în Constanţa sau Felicia Shopping Center în Iaşi.Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG