Survivor 2022, Marea Finală! Alexandru Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac se vor ”bate” pentru premiul de 100.000 Euro

31 mai, 2022
Survivor finala3 jpg

Clipa mult așteptată pentru fanii Survivor a sosit. În această seară, are loc marea finală Survivor România 2022.

Mulți au fost, puțini au rămas. Mai exact, trei. Doi foști războinici și o faimoasă. Chiar dacă poate nimeni nu se aștepta la această formulă, concursul implică mai multe aspecte, nu doar cele de performanță.

Chiriac jpg

Asistăm la schimbări fenomenale în concurenți, pe măsură ce tensiunea crește. Alex Delea a demonstrat ce putere uimitoare are. Și cum și-a dat voie să se dezvăluie acum, pe ultima sută de metri. Tânărul a luptat fenomenal în disputa de luni și și-a adjudecat pentru a doua oară consecutiv mult râvnitul colan de imunitate.

delea jpg

Chiar dacă Alexandru Nedelcu a fost unul dintre cei mai capabili competitori, din păcate voturile publicului nu l-au salvat, iar Nede a părăsit competiția cu multă durere în suflet. Fotbalistul tocmai ce explicase înainte de eliminare cât este de motivat să ajungă în finală. Cu toate acestea, așa este concursul, iar supraviețuirea înseamnă, de cele mai multe ori, adaptare.

Survivor finala2 jpg

Campionii finaliști sunt aceștia: Alexandru Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac. Doar unul dintre ei va fi diseară copleșit de bucuria victoriei. Doar unul își va adjudeca cecul de 100.000 Euro oferit de Vodafone, sponsorul competiției, banii pentru care au luptat atât de intens și au îndurat tot ce poate fi mai greu de îndurat: foame, frig, intemperii, lipsa confortului, dorul.

Survivor finala1 jpg

În antiteză cu trăirile extreme ale concurenților se află foștii concurenți, care au sosit pentru marea finală în Republica Dominicană și care au dat deja drumul la petreceri. Toată voia bună a lor este foarte bine documentată în story-urile de pe Instagram pe care toți le filmează de zor.

În orice caz, cu siguranță, ne așteptăm la o finală incendiară.



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg