"Ce noroc are Elena Chiriac!". Jocul "Survivor" dă iar calculele concurenţilor peste cap

10 mai, 2022
Elena Chiriac scapa de nominalizare jpg

Deşi echipa ei a pierdut Jocul de Imunitate, singura fată din echipa Vulturilor a reuşit să se salveze de la nominalizare

Flacăra Elenei Chiriac rămâne aprinsă cel puţin pentru încă o săptămână la "Survivor", torţa ei fiind neatinsă de deciziile noului Consiliu de nominalizare. Astfel că cei care o vedeau deja votată să plece acasă mai au de aşteptat. Cel puţin o tură!

Căci, deşi echipa Vulturilor a pierdut Jocul de imunitate la "Survivor", ea beneficiază de-o imunitate specială, garantată de regulamentul jocului. Practic, ea rămânând singura fată din echipa roşie, iar băieţii fiind cu 3 mai mulţi decât ea, regulamentul o protejează şi îi scoate în faţă la nominalizare doar pe băieţi. Un bonus important în această etapă a jocului, în care concurenţii se tot triază, rămânând tot mai puţini, iar drumul către Marea Finală fiind tot mai scurt.

Anunţul făcut de gazda show-ului din Republica Dominicană, Daniel Pavel, i-a surprins pe cei prezenţi la Consiliul de nominalizare, stârnind reacţii şi în tabăra adversă. 

"Situaţia de faţă, în acest moment al competiţiei, în tribul Vulturilor, este că avem o diferenţă numerică între singura fată rămasă, Elena, şi băieţi. Diferenţa este de trei, astfel avem situaţia în care Elena nu va putea fi nominalizată în acest consiliu. Nu poate fi nominalizată, va face nominalizări la votul colectiv."

"A schimbat tot", a spus TJ Miles, din echipa Tigrilor, care se aştepta s-o vadă pe Elena Chiriac ieşind din nou în faţa votului publicului. 

În afară de el, un alt concurent din echipa albastră o invidiază pentru această şansă de-a rămâne încă o săptămână pe insulă. "Băi, dar cât noroc are Elena aia, băi! Cât noroc are Elena aia", s-a exprimat Alexandru Nedelcu, cel care l-ar vrea eliminat pe Blaze din joc, din cauza unor divergenţe mai vechi, de pe vremea când erau coechipieri la Războinici. "Aşa era bine să fie", a spus Nedelcu, văzându-l pe Blaze ridicându-se de pe bancă pentru a merge să voteze. "Aşa ţi-ai dori?", l-a întrebat Ionuţ Popa râzând. "Nu n-ai nicio şansă, Delea nu-l va vota pe Blaze", a continuat el, ştiind care sunt relaţiile dintre Alexandru Delea şi Blaze.

stanga
dreapta
Elena Chiriac scapa de nominalizare 5 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 2 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 3 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 4 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 6 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 7 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 8 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 9 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 10 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 11 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 12 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 14 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 13 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 15 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 16 jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 17 jpg

Din păcate, însă, fiind nevoit să-l nominalizeze pe unul dintre cei trei băieţi, doi fiind deja aleşi prin votul colectiv, Marian Drăgulescu şi Doru Răduţă, lui Alex Delea nu i-a mai rămas decât să-l numească pe Blaze.

Voi pe cine aţi paria că va rămâne în concurs?

FOTO: capturi Pro TVRecente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg