Fanii Survivor sunt revoltați după eliminarea șoc a Ștefaniei Ștefan. Valuri de comentarii negative curg pe paginile de socializare

23 mai, 2022
Stefa jpg

În seara de duminică, au avut loc primele confruntări individuale Survivor Romania 2022.

Fanii show-ului au primit șocați vestea eliminării Ștefaniei Ștefan. Sute de comentarii au curs pe paginile de socializare rezervate competiției.

Ștefania Ștefan și-a dovedit capacitatea fenomenală de competiție, adeseori fiind cea mai bună, cea mai rapidă, dar, nu în ultimul rând, cea mai temută. Și la prima nominalizare pe alte criterii în afara celor de performanță, competitoarea a fost votată, alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa. Concurenta s-a aflat la prima nominalizare din acest concurs, iar până acum, Ștefania reprezenta ”bijuteria” grupului. Întâi Războinică, apoi Tigroaică, sportiva și-a dovedit, de cele mai multe ori, puternicele competențe. S-a remarcat atât prin calitatea umană, cât și prin rapiditate și iscusință.

Publicul care vizionează ”Survivor” pentru prima dată, nu a știut câtă nevoie au concurenții lor preferați de voturi. Iar Ștefania este prima elimininată din rândul celor mai buni concurenți. Susținătorii ei sunt revoltați de această eliminare neașteptată. Comentariile încă curg pe pagina de socializare, sute de oameni exprimându-și uluirea:

”Cea mai mare nedreptate care s-au făcut vreodată în Survivor -Exatlon este cea din seara aceasta. Este inadmisibil sa trimiți acasă cel mai bun concurent de pe parcursul întregii ediții Survivor 2022.”

”Survivor Romania: fie ca cel mai bun sa plece primul acasa”.

”Oare ce lecție de "supraviețuire"am văzut în seara asta? Cel care a luptat cu toate puterile și a demonstrat de la început că e cel mai bun pleacă ....cu fruntea SUS. Chiar ești o câștigătoare, Ștefania, indiferent de rezultatul acestui concurs!”

”Cum este posibil ca cel mai bun concurent sa plece acasa si sa ramana printre altii si aia de pe ultimul loc?! Nu exista asa ceva! Nu exista ca Stefania sa fie mai putin sustinuta decat Elena. Nu exista!”Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg