Sylvester Stallone are convingerea că viitorul reality show al familiei, după împăcarea cu Jennifer, va „șoca oamenii”

11 noiembrie, 2022
stallone si famila jpg

După decenii petrecute la Hollywood, Sylvester Stallone își asumă un proiect nou-nouț . Starul va fi protagonist într-un reality- show.

Actorul din Rocky promovează viitoarea producției, creată de echipa de la Keeping Up With The Kardashians, care se va concentra pe viața sa de familie alături de soția sa, Jennifer Flavin, și fiicele lor, Sophia, 26 de ani, Sistine , 24 de ani și Scarlet, 20 de ani.

„Acest lucru va șoca oamenii”, a spus Stallone reporterilor la premiera de zilele trecute. „Este cel mai bun film făcut acasă, veți vedea”.

Deși publicul nu a văzut încă produsul finit, veteranul de la Hollywood știe că reality-show-ul va avea succes, iar copiii săi vor deveni vedete. " Am fost foarte norocos", a precizat el. Mi-am atins visurile și aspirațiile. Acum este timpul lor".

Stallone se simte recunoscător după ce soția sa Flavin a renunțat la divorț.  De altfel, Rambo a învățat o „lecție grea” din scurta sa despărțire de soția sa.

„A existat o trezire a ceea ce era mai valoros decât orice, și anume dragostea mea pentru familia mea”, a declarat Stallone, în vârstă de 76 de ani, pentru The Sunday Times. „Acesta are prioritate față de munca mea și a fost o lecție greu de învățat”.

Fiicele starului au făcut tot posibilul ca părinții lor să fie din nou împreună. „Fetele lui Sly și Jennifer au avut inima zdrobită când părinții lor au decis să pună capăt căsniciei lor, pentru că știau cât de mult se iubesc”, a explicat o sursă, adăugând că „au vrut să-și susțină ambii părinți în această poveste”.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg