Talentul neştiut al lui Nadine FOTO

Are talent la muzică, dans şi scris, dar cu siguranţă nu te aşteptai să facă şi asta!

Nadine Voindrouh e suflet de artist şi asta am avut ocazia să o vedem încă de la lansarea ei odată cu „Şcoala vedetelor” – lucru desăvârşit la şcoala de actorie a lui Lee Strasberg, din Los Angeles. Ulterior, i-am admirat şi calităţile de prezentator de televiziune în diverse show-uri, cel mai nou fiind „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

În ultimii ani, şi-a dezvoltat abilitatea de comunicator şi a lansat chiar o carte motivaţională, intitulată „Dreamboard – Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine”.

„Am plecat la drum în viaţă cu multe frici, cu lipsa respectului de sine şi a propriei valori. După multe situaţii de viaţă bune, mai puţin bune, estetice sau groteşti, am priceput ca toate situaţiile ce vor urma pot fi doar bune dacă eu decid asta. Înţelegerea acestei realităţi m-a dus la un set de acţiuni conştiente ce m-au schimbat ca om, ca stare a minţii, ca mentalitate, ca puncte de referinţă. Toate aceste schimbări au făcut din mine un om împăcat cu sine şi cu mai toate ale vieţii, un om bine cu el. Un om care decide calitatea vieţii sale, nu un om căruia i se decide. Aceasta carte este ca un mic manual de transformare a sinelui şi a vieţii. Cred cu tărie ca soluţia la necunoscutele oricărui om stă în îndeplinirea visurilor sale şi a planului cu el însuşi”, spune Nadine despre motivaţia care a stat la baza lansării acestui volum.

O altă latură a sa despre care ştiam este o extensie practică a celor de mai sus, Atelierele Dreamboard, împărțite în 3 categorii: adulți, adolescenți, seniori, dar şi propria organizația non-guvernamentală prin care sprijină tinerii să nu abandoneze şcoala şi să se dezvolte personal.

Poate tocmai de aici a început să aibă şi un nou hobby, cel de-a restaura obiecte vechi.

„Când e vremea bună, ies în curte cu sculele şi mă apuc de meșterit la orice e vechi şi găsit sau primit. Azi am făcut un dulap pe care nu ți-l pot arăta pentru că e pentru o emisiune TV, însă îți arăt unul dintre primele scaune pe care le-am transformat. Era vechi şi ponosit şi ta-da! Nu am poză cu el înainte pentru că nu am crezut că voi arăta cuiva parte din această pasiune a mea. De acum încolo, am să fac o poză înainte. Ador să transform piese de mobilier. Atât de mult îmi place încât am, uneori, fantezii cu ideea de-a face asta de luni până vineri. Am șorț, pensule, cutii de vopsea şi tot soiul de acareturi care îmi îmbogățesc weekendurile.”

Şi, trebuie să recunoaştem, chiar dacă nu avem imaginea iniţială, acest scaun arată foarte bine.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA