Tania Budi, superbă în costum de baie la 54 de ani. "Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă-iarnă"

17 august, 2022
tania PNG

Știm deja că Tania face parte din categoria femeilor care nu îmbătrânesc. Desigur, acest lucru se datorează atât moștenirii genetice, cât și atenției pe care o acordă stilului de viață.

Blondina își încântă fanii cu imagini de la mare și se pozează în costum de baie pentru a-și evidenția silueta superbă pe care o are la 54 de ani.

tania4 PNG

Este adesea întrebată de internauți ce face de arată atât de bine. În primul rând, acordă tot anul atenția cuvenită sportului, Tania fiind o împătimită a mișcării. La un moment dat, a mărturisit pe contul său de socializare: "Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă". Fiindcă toți cei care practică un sport știu că acesta devine o constantă în viață, nu doar un obicei de câteva luni înainte de vară.

Superba Tania a simțit zilele trecute că e cazul să facă un update la fotografii și a încărcat două imagini spectaculoase cu ea în costum de baie: Una în care poartă un set din două piese animal print, cu un decolteu generos care îi lasă la vedere bustul ferm și impresionant și o alta când poartă un costum de baie negru, tot din două piese. Este drept, la plajă, însă sub umbrelă, căci este atentă cu pielea sa și nu vrea s-o agreseze cu prea multe ore de stat în soare.

În urmă cu câteva luni, Tani a acordat un interviu pentru Fanatik, cărora, printre altele, le-a mărturisit: "Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul". La cât de bine arată acum, o credem pe cuvânt.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG