Tania Budi, superbă în costum de baie la 54 de ani. "Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă-iarnă"

17 august, 2022
tania PNG

Știm deja că Tania face parte din categoria femeilor care nu îmbătrânesc. Desigur, acest lucru se datorează atât moștenirii genetice, cât și atenției pe care o acordă stilului de viață.

Blondina își încântă fanii cu imagini de la mare și se pozează în costum de baie pentru a-și evidenția silueta superbă pe care o are la 54 de ani.

tania4 PNG

Este adesea întrebată de internauți ce face de arată atât de bine. În primul rând, acordă tot anul atenția cuvenită sportului, Tania fiind o împătimită a mișcării. La un moment dat, a mărturisit pe contul său de socializare: "Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă". Fiindcă toți cei care practică un sport știu că acesta devine o constantă în viață, nu doar un obicei de câteva luni înainte de vară.

Superba Tania a simțit zilele trecute că e cazul să facă un update la fotografii și a încărcat două imagini spectaculoase cu ea în costum de baie: Una în care poartă un set din două piese animal print, cu un decolteu generos care îi lasă la vedere bustul ferm și impresionant și o alta când poartă un costum de baie negru, tot din două piese. Este drept, la plajă, însă sub umbrelă, căci este atentă cu pielea sa și nu vrea s-o agreseze cu prea multe ore de stat în soare.

În urmă cu câteva luni, Tani a acordat un interviu pentru Fanatik, cărora, printre altele, le-a mărturisit: "Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul". La cât de bine arată acum, o credem pe cuvânt.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp