Taxi drift la cea de-a doua ediție DROPDOWN, pe 29 și 30 iunie, la Romexpo

28 iunie, 2024

În weekendul următor, pe 29 și 30 iunie, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului auto DROPDOWN.

1000088088 jpg

Expoziția se va desfășura în cel mai mare centru expozițional din România, pavilionul B2, de la Romexpo, iar iubitorii de mașini vor avea ocazia să admire cele peste 350 de mașini expuse, precum și să beneficieze inclusiv de taxi drift alături de piloți profesioniști.

Evenimentul va avea loc atât în interior, cât și la exterior. În cei 16.000 de mp din interiorul zonei expoziționale vor fi expuse o parte dintre mașini, astfel încât vizitatorii să-și bucure privirile fără griji, indiferent de ora din zi la care ajung la expoziție. Iar în zona din exterior, cu o suprafață de 20.000 de mp, pasionații de mașini vor putea asista la demonstrații de show-uri de drift.

Cei peste 350 de expozanți vor încânta publicul cu mașini modificate, retro, de colecție, supercar-uri, mașini americane, precum și cu mașini de off-road, iar valoarea acestora de piață depășește suna de 8.000.000 de Euro.

Pe lângă iubitorii de mașini, la eveniment vor fi prezenți și specialiști în domeniu: vendori auto, service-uri (mecanică, vopsitorie) și ateliere de detailing.

”Suntem bucuroși că putem veni către publicul pasionat de mașini cu un astfel de eveniment, la o asemenea amploare, unde lucrurile se petrec atât indoor, cât și outdoor și unde pasionații de cai putere vor găsi la un loc cele mai iubite mărci auto”, a declarat Marian Nedelcu, organizator DROPDOWN.

DROPDOWN 2, este un eveniment susținut și de către marile comunități de pasionați auto, printre acestea numărându-se: Mercedes Club România, BMW M Owners, Ford Club România, Mustang România, Table Japoneze, alături de comunitățile de tuning din România. De asemenea, vor fi prezenți și reprezentanții Campionatului de Drag-Race, precum și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

Partenerii media ai acestei ediții sunt Gsp.ro, Adevarul.ro, Click.ro, Okmagazine.ro, AutoMotorsiSport.ro, AutoExpert.ro, Smartauto.ro, MotorExpert.ro, Auto-bild.ro și Playnews.ro.

Biletele la expoziția DROPDOWN 2 au fost puse în vânzare pe bilet.ro, iar prețul biletului de intrare este de 40 Ron de persoană și poate fi cumpărat atât online, cât și în zilele de eveniment direct de la Romexpo.

Pentru mai multe informații despre DROPDOWN 2 vă invităm să accesați pagina web a evenimentului https://dropdown.ro/ sau paginile de social media DROPDOWN.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg