Te-ai mutat într-o casă nouă? Iată 5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească

28 iulie, 2022
casa PNG

Atunci când te muți într-o casă nouă, lista de cumpărături pentru a ți-o utila exact așa cum dorești este foarte lungă. Te concentrezi pe mobilă, perdele, covoare sau dotarea bucătăriei și s-ar putea să-ți scape din vedere lucruri foarte importante, de care ai nevoie încă din prima zi în noua ta casă. Noi ne-am gândit să-ți facem o selecție cu lucruri pe care să le pui în capul listei tale.

Iată care sunt cele 5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească dintr-o casă nouă:

Abonament de internet fix

În zilele noastre, internetul a devenit o necesitate. Online ne plătim cele mai multe facturi, ne facem cumpărături, unii dintre noi lucrează de acasă, iar pe lângă asta, avem nevoie de informații pentru orice activitate de zi cu zi și de divertisment. Având în vedere toate aceste aspecte, este necesar să-ți faci un abonament bun de internet fix chiar înainte să te muți efectiv în casă, ca să ai siguranța că ai acces la el imediat ce te-ai instalat. De pe blogul Zoom by Vodafone poți afla cum identifici abonamentul potrivit pentru tine, urmând câțiva pași simpli.

Mașina de spălat vase

Evident, pe lista ta ai mașina de spălat rufe, însă poate ți-a scăpat din vedere mașina de spălat vase. Asta pentru că mulți dintre noi îi acordăm mai puțină importanță. Realitatea este că a devenit un dispozitiv de strictă necesitate, pentru că ne ajută să economisim mult timp și resurse. Ne gândim la ea abia după un timp, dar este mult mai complicat și mai costisitor să o instalezi ulterior, pentru că necesită operațiuni suplimentare la instalația sanitară și chiar o reconfigurare a mobilei de bucătărie. Deci, ca să-ți fie mai bine în casa nouă, pune-o pe lista de obiecte strict necesare.

Aspirator

Aspiratorul este, de asemenea, un obiect de care ai nevoie încă din prima clipă. Într-o casă nouă va fi un du-te-vino permanent, pentru că trebuie să o pui la punct cu toate cele necesare. Iar asta înseamnă că se va face praf și mizerie mai mult decât într-o casă în care locuiești deja de ceva timp. Iar tu vrei să-ți păstrezi curată noua casă :)

Plante de interior

Plantele de interior ne înfrumusețează casele, dar ne creează și un mediu mai sănătos. Cei mai mulți dintre noi le văd doar ca pe niște obiecte de decor, însă îmbunătățesc calitatea aerului, îți sporesc productivitatea și reduc nivelul de stres, printre altele, potrivit Health Line. Acestea sunt motive suficiente ca să le iei din timp pentru noua ta casă și să te asiguri că ai măcar una în fiecare încăpere.

Saltea bună

Da, știm că te-ai gândit la ea, dar poate că ai pus pe listă una foarte accesibilă, gândindu-te că ai nevoie de bani și pentru alte lucruri. Dar sănătatea și confortul sunt mai importante decât orice altceva. Sfatul nostru este să investești din prima într-o saltea bună, ca să-ți asiguri un somn liniștit. Dacă îți iei o saltea ieftină, oricum o să vrei să o schimbi în foarte scurt timp și te trezești că ai făcut o investiție inutilă.

Foto: ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg